جلسه كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی چه خروجی داشت؟
به گزارش لینك بگیر دات كام ارائه سرویس سامانه اعلام متوفیان برای خدمات مالی، بانكی، بیمه ای، ایجاد پایلوت احراز هویت بیومتریك با كارت هوشمند ملی، ارائه سرویس برخط اعلام انحلال شركت ها و پیگیری سرویس الكترونیكی محل اقامت اشخاص بعنوان مصوبات جلسه چهارم كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی اعلام گردید.
به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، تشكیل كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی، آذرماه سال قبل به تصویب شورایعالی فضای مجازی رسیده و متعاقب آن به دستگاه های اجرایی ابلاغ گردید. البته قبل از آن هم در سال ۱۳۹۳ و در جلسه شورایعالی فناوری اطلاعات، تشكیل این كارگروه به عهده دبیرخانه شورا گذاشته شده بود، اما تا سال قبل این كارگروه موفق به تشكیل جلسه نشد.
رضا باقری اصل - دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات كشور- كه ریاست كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی را هم بر عهده دارد، در اولین نشست این كارگروه كه ۲۲ خرداد ماه سال جاری در مركز ملی فضای مجازی برگزار شده بود، با بیان این كه تجربه این كارگروه در سایر كشورها هم وجود دارد، اظهار نمود: این كارگروه تسهیل كننده بهبود كیفیت داده ها و اجرای خدمات دولت الكترونیك است و همه اركان كشور درگیر آن می شوند و قدرت اجرایی آن ذیل شورایعالی فضای مجازی و مركز ملی فضای مجازی است
وی با بیان این كه یكی از مهم ترین اركان توسعه دولت الكترونیك زیرساخت داده ای و زیرساخت تعامل پذیری این شبكه است، اظهار داشته بود: وظیفه اصلی كارگروه، همكاری با دستگاه های اجرایی برای بهبود كیفیت داده ها و ایجاد ترتیبات تعامل پذیر در لایه های دیتا، فرآیندها و خط مشی ها است.
باقری با بیان این كه خدمات دولت و خدمات دستگاه های اجرایی گروگان كیفیت داده ها و برخی فرآیندهای ناكارآمد شده است، خاطرنشان كرد: فرآیندها در هیات مقررات زدایی، سازمان اداری استخدامی و شورایعالی مدیریت می شوند كه اختیار مداخله در این عرصه را دارند تا برای بهبود فرآیندها تصمیماتی اتخاذ كنند.
البته بعد از برگزاری اولین نشست این كارگروه، خروجی سایر جلسات عرضه نشده بود، اما باقری اصل روز گذشته در صفحه توییتر خود نوشت: جلسه چهارم كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی برگزار گردید. این جلسه مصوبات زیر را به دنبال داشت: ۱. ارائه سرویس سامانه اعلام متوفیان برای خدمات مالی، بانكی، بیمه ای و بعضی از خدمات پركاربرد. ۲. ایجاد پایلوت احراز هویت بیومتریك با كارت هوشمند ملی برای كاربران خدمات موبایل و پست بانك. ۳. ارائه سرویس برخط اعلام انحلال شركت ها و ۴. پیگیری سرویس الكترونیكی محل اقامت اشخاص.
5.0 / 5
2855
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب جلسه كارگروه تعامل پذیری دولت الكترونیكی چه خروجی داشت؟