چرا چینی ها نمی توانند اپل را تحریم كنند؟
لینك بگیر دات كام: با عنایت به اقدامات تلافی جویانه چین و آمریكا در طول یك سال اخیر، خیلی از مردم چین خواهان تحریم محصولات اپل و ضربه زدن به اقتصاد ایالات متحده شده اند. این در حالیست كه خیلی از كارشناسان این اقدام را به ضرر چین می دانند.
به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، خیلی از كارشناسان و تحلیلگران فعال در شركت تحقیقاتی گلدمن ساكس اعتقاد دارند كه چین در شرایط كنونی جنگ تجاری با آمریكا نمی تواند گوشیهای آیفون و سایر محصولات شركت آمریكایی اپل را تحریم و بایكوت كند چونكه این كار به سبب آنكه كارخانه های سازنده گوشیهای آیفون در چین مستقر هستند و در صورتیكه از طرف دولت و كاربران چینی مورد تحریم قرار بگیرند، میزان فروش آن در این كشور پهناور كه یكی از اصلی ترین و بزرگترین بازارهای فروش اپل در جهان محسوب می شود، به شدت كاسته می شود. در نتیجه، اپل مجبور می شود خیل عظیمی از كارگران فعال در كارخانه های پگاترون و فاكسكان در چین را اخراج كند و خط تولیدهای این كارخانه های چینی را منحل اعلام كند؛ اقدامی كه بدون شك ضربه بزرگی به اقتصاد كنونی و تحت فشار چین وارد خواهدنمود و خسارات جبران ناپذیر تری در مقایسه با بایكوت محصولات اپل را برای چین به بار خواهد آورد.
بر اساس گزارش وب سایت phonearena، بدین سبب بنظر می رسد كه با احتساب این مساله، دولت چین هیچ گاه به تحریم و بایكوت محصولات شركت آمریكایی اپل و گوشیهای آیفون كه سهم بزرگی از بازار فروش چین را به خود اختصاص داده اند، روی نیاورد و به سایر گزینه های احتمالی برای ضد حمله به ایالات متحده آمریكا فكر كند تا بتواند علاوه بر لطمه رساندن و ضربه به اقتصاد آمریكا، شاهد كمترین تأثیر و تبعات منفی آن باشد.
پس از اعلام تحریم هواوی از طرف آمریكا، موج جدیدی از توئیت ها و واكنش های شدید كاربران چینی در شبكه های اجتماعی به وجود آمده است كه همگی آمادگی خودرا برای پشتیبانی از این شركت چینی اعلام نمودند و خواهان اقدامات متقابلی كه به اقتصاد و تكنولوژی ایالات متحده آمریكا ضربه بزند، شدند كه همچون مهم ترین این درخواست ها می توان به بایكوت و تحریم محصولات عرضه شده توسط اپل اشاره نمود.
خیلی از آنها در توئیتر، فیسبوك، اینستاگرام و سایر شبكه های اجتماعی خود با هشتگ هایی همچون "حمایت از هواوی" و "بایكوت خرید آیفون و محصولات اپل " انزجار خودرا از تصمیم دولت ترامپ و خصومت با بزرگترین و موفق ترین شركت تكنولوژی چینی نشان داده و از دولت چین تقاضا كرده اند كه هرچه سریع تر اقدامات لازم را برای جلوگیری از فروپاشی و ورشكستگی هواوی انجام دهد.
بدون شك مشكلات و كشمكش های دولت آمریكا با هواوی از جنجال برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود كه بنظر می رسد به این زودی تمام نخواهد شد.
هواوی كه بزرگترین تولیدكننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه كننده موبایل در جهان شمرده می شود، در طول یك سال اخیر از طرف دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریكا، و خیلی از كشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و خیلی از این كشورها شامل آمریكا، كانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بعضی از كشورهای اروپایی همچون آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شركت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام نموده بودند.
با اینكه دولت چین و شركت هواوی همه این اتهامات را بارها رد و تكذیب كردند، بنظر می رسد كه نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات كاربران در كشورهای مختلف مقابل این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.
از طرفی دیگر، جنگ تجاری چین و آمریكا نیز به نگرانی های امنیتی مقابل هواوی در توسعه زیرساخت های مربوط به شبكه ۵G مزید بر علت شده و هم اكنون آتش اختلافات آنها را شعله ورتر از قبل كرده است.
منبع: لینك بگیر دات كام
5.0 / 5
2327
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب چرا چینی ها نمی توانند اپل را تحریم كنند؟