مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت:

اتصال مستقیم به تلگرام از پوسته های فارسی امن تر است


به گزارش لینك بگیر دات كام مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینكه همواره اتصال مستقیم به تلگرام امن تر از اتصال از راه پوسته هاست، اظهار داشت: اینكه تلگرام های فارسی جاسوس افزار باشند، ثابت شده نیست و اقدام گوگل برای حذف اپلیكیشن های ایرانی تروریسم اقتصادی می باشد.

به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، حمید فتاحی در جمع خبرنگاران درباره برنامه های خود برای شركت ارتباطات زیرساخت توضیح داد: اهداف ما با محوریت كاهش انحصار است. یكی از پروژه های بزرگی كه سال قبل مصوب و امسال عملیاتی خواهد شد، مبحث واگذاری صوت بین الملل است تا تصدی گری حاكمیتی را كم كند. همینطور افزایش كیفیت ارتباطات چه در حوزه بین الملل و چه شبكه ملی اطلاعات كه هسته اصلی آن بر عهده شركت ارتباطات زیرساخت است و توسعه خدمات و سرویس های جدید جزو برنامه های ماست. همینطور برای توزیع ترانزیت بین الملل هم برنامه هایی داریم به جهت اینكه ایران بتواند هاب منطقه ای ترانزیت دیتا شود.
وی با اشاره به نقش وزارت ارتباطات در بروز نسخه های فارسی تلگرام، اظهار داشت: ما در دی ماه ۱۳۹۶ درباره ناامن بودن كل پوسته های تلگرام بیانیه دادیم. منطقی است كه اتصال مستقیم به تلگرام امن تر از اتصال از راه پوسته ها و نه فقط كلاینت هایی است كه فراگیر شده بود. اما اینكه گوگل به بهانه جاسوسی بودن تلگرام های فارسی، آنها را حذف كرده، ادعای گوگل است كه باید از مركز ملی فضای مجازی پیگیر شد، چونكه رئیس مركز درباره این پیام رسان ها و مجوزهایی كه داشتند، اظهار نظر كرده و درباره ی شایعات و اخبار نسبت به اینكه وزارت ارتباطات در اختیار آنها سرور گذاشته و امكانات ترجیحی داده، شفاف توضیح داده است.
مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینكه گوگل با قدرتی كه داشته، نه فقط پوسته های تلگرام، بلكه اپلیكیشن های دیگری را هم حذف كرده، اضافه كرد: گوگل حتی تهدید كرده كه امكان دارد اپ های دیگری را هم حذف كند. ما به این اقدامات، تروریسم اقتصادی در حوزه فناوری اطلاعات می گوئیم، یعنی ورود یك طرفه و چون مالكیت پلتفرم را در اختیار دارد، به كاربر زور بگوید و هر اتفاقی را رقم بزند. كاری كه اپل كرد هم همین طور بود و این شركت هر كاری از دستش برآمد برای ضربه زدن به كسب و كارهای ایرانی انجام داد و این تروریسم اقتصادی می باشد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به احتمال جاسوس افزار بودن تلگرام های فارسی، بیان كرد: اینكه این نسخه ها جاسوس افزار باشند ثابت شده نیست و اقدام گوگل برای حذف اپلیكیشن های ایرانی هم معطوف به دو پوسته پیام رسان نیست و اپلیكیشن های دیگری را هم در حوزه تجاری و بانكی گرفتار صدمه كرده است. البته ما در مركز ماهر بیانیه دادیم كه ارتباط از راه كلاینت ها ناامن تر از اتصال خود تلگرام است، اما وقتی تلگرام API باز می گذارد، حتما تدابیر حریم خصوصی را هم برای كاربر دیده كه این حریم خدشه دار نشود و سیاست كاربری كه نسخه های فارسی تلگرام بعداً منتشر نمودند هم نشان می داد كه اینها برایشان مهم می باشد.
در زمینه عرضه اینترنت ثابت كاهش قیمت داشتیم
فتاحی درباره قیمت عرضه خدمات پهن باند به شركت های ثابت بیان كرد: اعتراض از سمت شركت های ثابت كم و بیش هست، اما نكته این است كه ما در همین سال قبل نزدیك ۵۰ درصد در دو سه مرحله كاهش قیمت داشتیم، علیرغم اینكه خریدهای ما همه ارزی است و در این مدت اخیر هم قیمت ارز سه یا چهار برابر شده. ما سعی كردیم مدلهای خریدمان را در شركت ارتباطات زیرساخت به سمتی ببریم كه بتوانیم با بهترین كیفیت و كمترین قیمت خرید نماییم كه آنرا در اختیار اپراتورهای لایه دسترسی هم قرار دهیم و الان در مقایسه با سایر مناطق دنیا و هزینه هایی كه برای این مورد توسط اپراتورها پرداخت می شود، در وضعیت خوبی هستیم. اما باز هم نگاه ما این است كه تا جایی كه می توانیم برای اپراتور لایه دسترسی این تسهیلات را ایجاد و تخفیف ها را اعمال نماییم.
وی با اشاره به واگذاری مكالمات بین الملل به بخش خصوصی، اظهار نمود: كمیسیون تنظیم مقررات برای VOIP اپراتورهایی كه پروانه دارند و در این عرصه فعالیت می نمایند، چارچوبی گذاشته است. مصوبات كمیسیون در این زمینه تصویب شده و ما منتظر ابلاغ هستیم و بعد از آن شركت زیرساخت از حوزه مكالمات بین الملل و انحصاری كه تابحال بوده خارج می شود و آنهایی كه پروانه دارند سفارش می گیرند و قرارداد تجاری می بندند. اصل موضوع، انحصارزدایی رقابت است و با رقابت در كیفیت و قیمت، آنهایی كه تجربه بیشتری دارند، حتما خودشان موفق تر خواهند بود و ما برایشان ارجحیتی قرار نمی دهیم.
مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت با اشاره به افزایش تعرفه مكالمات بین الملل بیان كرد: قیمت مكالمات تابعی از ارز است. وقتی مكالمه را به سمت خارج از كشور می بریم، قیمتی كه كاربر پرداخت می كند بابت ترافیك صادره است و چون این ترافیك را به اپراتورهای بین المللی تحویل می دهیم، همه تابعی از قیمت ارز است و به همان میزانی كه قیمت ارز افزایش داشته، این تعرفه هم افزایش یافته است. بنابراین ما برای تعیین قیمت به سازمان تنظیم مقررات درخواست دادیم و با سازمان پشتیبانی از مصرف كننده هم مكاتباتی داریم، چون باید مجوز از آنها هم بگیریم. هم اكنون تعرفه ها در همه سطح ها حدود دو برابر شده است.



1398/02/30
15:03:00
5.0 / 5
2020
تگهای مطلب: اپراتور , اپل , اپلیكیشن , ارتباطات و فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲