بدافزاری كه كیف پول مجازی كاربران را دزدید!


به گزارش لینك بگیر دات كام خیلی از كارشناسان امنیتی اخیرا دریافته اند كه بدافزار جدیدی در پلت فرم فروشگاه آنلاین گوگل پلی استور وجود دارد كه ارزرمزهای موجود در كیف پول مجازی كاربران را به سرقت می برده است.

به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده خیلی زودتر از آن چیزی كه تصور می شد، در بین مردم و كاربران در فضای اینترنت به محبوبیت و شهرت بالایی دست یافته به گونه ای كه خیلی از كاربران و سازمان ها از این طریق توانستند ثروت بسیاری را به دست بیاورند.
هم زمان با استقبال بی نظیری كه از استخراج این ارزهای دیجیتال شد، خیلی از هكرها و مجرمان سایبری هم به منظور استخراج بیت كوین ماینینگ، از حساب های كاربری، مرورگرهای اینترنتی و دستگاه های متصل به اینترنت كاربران (گوشی همراه و رایانه) به كامپیوتر و دستگاه های الكترونیكی آنها نفوذ یافته و از اطلاعات شخصی آنها سوءاستفاده كرده و به سرقت ارزهای دیجیتال استخراج شده می پردازند.
طبق گزارش وب سایت coin desk، حالا اخیرا محققان فعال در حوزه امنیت سایبری عنوان كرده اند كه هكرها و مجرمان سایبری با انتشار یك بدافزار جدید و خطرناك در پلت فرم فروشگاه آنلاین و اینترنتی گوگل پلی استور، حجم زیادی از ارز رمزهای دیجیتال استخراج شده كاربران را از كیف پول های مجازی به سرقت برده اند.
این كارشناسان كه در حوزه امنیت سایبری فعالیت می نمایند، اخیرا كشف كرده و دریافته اند كه اپلیكیشنی در گوگل پلی استور انتشار یافته و در دسترس كاربران گوشیهای اندرویدی قرار گرفته است كه بنظر می رسد یك برنامه كاربردی است، اما در واقع خود یك بدافزار است كه ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده و استخراج شده كاربران را به سرقت می برد.
گفته می شود این بدافزار در پوشش یك اپلیكیشن تحت عنوان متا ماسك پنهان شده است ولی در حقیقت به سرقت اطلاعات كاربران و همین طور نفوذ به حریم شخصی آنها می پرداخته است.
با بیان این گزارش، بنظر می رسد كه گوگل به منظور بررسی و مقابله با سرقت ارز رمزهای استخراج شده كاربران و نفوذ هكرها و مجرمان سایبری به كیف پول های مجازی آنها این اپلیكیشن را از گوگل پلی استور حذف كرده است.
تمایز فاحشی كه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده با ارزهای معمولی جهانی دارند آن است كه مبدا و مقصد مبادلات تجاری را نمایان نمی كنند و به همین خاطر است كه دولت های بسیاری در سراسر جهان بر این باورند كه افراد با استفاده از این ارز، می توانند به تجارت های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه و تجهیزات تروریستی و قاچاق دارو و مواد مخدر مبادرت ورزند.
در ماه های اخیر حملات سایبری بسیاری به مراكز بزرگ استخراج و سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال هم چون كوین چك شد كه بگفته تحلیلگران، به سبب همین نفوذ بدافزارهای خطرناك بوده است و گفته شد هكرها موفق شدند ۵۳۲ میلیون دلار از سرمایه های این مركز را به سرقت ببرند. در سال ۲۰۱۴ میلادی هم یكی دیگر از بزرگترین مراكز مبادلاتی بیت كوین در آن زمان، بعد از آن كه ۴۵۰ میلیون دلار از سرمایه هایش را از دست داد، اعلام ورشكستگی كرد.



1397/11/23
13:46:45
5.0 / 5
2702
تگهای مطلب: آنلاین , اپل , اپلیكیشن , الكترونیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
از دست ندهید!