عدم امكان بازیابی سرمایه كاربران چالش جدید ارزهای دیجیتال
لینك بگیر دات كام: یكی از چالش های جدیدی كه پیش روی سرمایه گذاران در ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده به وجود آمده است، آینده نامعلوم و نامشخص دارایی های آنها و امكان بلوكه شدن آن پس از مرگ صاحب صرافی یا مركر تبادلات مربوطه است.
به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، طی چند سال اخیر ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیاری هم چون بیت كوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بی نظیری برخوردار شده و كاربران بسیاری در جهان به دنبال استخراج و تبدیل پول های خود به ارزهای دیجیتالی هستند؛ چراكه این روزها خیلی از افراد با خرید و استخراج این ارز توانسته اند به پول زیادی برسند. چندی قبل بود كه كارشناسان پیش بینی كرده بودند با شكوفایی فناوری بلاك چین، روند استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باز صعودی خواهد شد و رشد قابل ملاحظه ای را تجربه خواهدنمود.
در امتداد همین استقبال بی نظیر از طرف كاربران و علاقمندان به بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده، صرافی و مراكز تبادل ارزهای دیجیتال رمز پایه ای به وجود آمده است كه به كاربران و مشتریان این امكان را می دهد به خرید و فروش و همین طور سرمایه گذاری در ارزهای رمز پایه همچون بیت كوین بپردازند.
حالا با انتشار خبر جدیدی كه در فضای مجازی انتشار یافته است، خیلی از كارشناسان از نگرانی های جدیدی كه در این حوزه وجود دارد، سخن گفته اند.
این خبر درگذشت یكی از مدیران وب سایت و مركز خرید و فروش ارزهای دیجیتال در كانادا بود كه پس از آنكه اعلام گردید ۱۴۵ میلیون دلار پول و دارایی متعلق به كاربرانی كه از پلت فرم این وب سایت و مركز بهره برده اند، به سرنوشتی نامعلوم گرفتار شده است؛ چراكه گفته می شود تمامی این دارایی ها پس از خبر درگذشت صاحب و مالك این مركز، بلوكه و مسدود شده و امكان بازیابی آن باز وجود نخواهد داشت.
طبق گزارش وب سایت كوین تلگراف، بنا بر این خیل عظیمی از كاربران به انتقادات شدیدی دراین باره پرداخته و از نهادهای مسئول و نظارتی درخواست كرده اند كه به موارد مشابه رسیدگی كرده و قوانین و مقررات ثابت و سخت گیرانه ای را برای مراكز تبادل ارزهای رمز پایه در نظر گرفته و وضع كنند تا در صورتیكه صاحب و مالك یك پلت فرم درگذشت یا ورشكست شد، دارایی و سرمایه گذاری های افراد به مخاطره نیفتد.
حالا كارشناسان فعال در این حوزه باز برآورد كرده اند كه یكی از بزرگترین و مهم ترین چالش های پیش روی سرمایه گذاران و معامله گران در این حوزه، امكان ورشكستگی و درگذشت صاحب این مراكز و پلت فرم های خرید و فروش ارزهای رمز پایه است كه دولت های مختلف در جهان موظف خواهند بود با وضع قوانین جدید و طی فرایندهای حقوقی تمامی این نگرانی ها را برطرف كرده و به وضعیت نامعلوم دارایی و سرمایه های كاربران سر و سامان بدهند.
بعنوان مثال، برایان آرمسترانگ، مدیر عامل صرافی كوین بیس كه در زمینه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده فعالیت می كند، چندی قبل گفته بود كه تا پنج سال آینده تعداد افراد و مشتریان حاضر در اكوسیستم ارزهای دیجیتال رمز پایه از ۴۰ میلیون نفر كنونی به یك میلیارد نفر خواهد رسید.
فناوری ارزهای دیجیتالی رمز پایه همچون بیت كوین یك پول رمزنگاری شده است، این امكان را به كاربران می دهد كه بدون نیاز به هیچ بانكی مبادلات مالی خودرا انجام دهند و هم چنین هویت طرفین معامله باز ناشناس باقی می مانند. ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده باید توسط سخت افزارهای قدرتمندی كه معمولاً كارت گرافیك موجود در ابر كامپیوتر هاست، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
گفته می شود ارزهای دیجیتالی رمز پایه غیرقابل هك هستند و باید به صورت ناشناس و با استفاده از سخت افزارهای قدرتمندی از پلتفرم های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند.
خیلی از كشورهای جهان در ابتدا در تلاش بودند تا این پول بی افسار را كنترل كرده و معاملات با آنرا تا حد امكان محدود كنند؛ چراكه آنها بر این باورند بیت كوین به تجارت های غیرقانونی و غیرمجاز هم چون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و مواد مخدر دامن زده و به سبب آنكه مقامات قضائی و پلیس نمی توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری كنند، موجب سهولت استفاده از آن می شود. این در حالیست كه برخی دیگر از كشورها با وضع قوانین دقیق و درست، استفاده از این ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را مجاز اعلام نموده اند.
5.0 / 5
2208
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب عدم امكان بازیابی سرمایه كاربران چالش جدید ارزهای دیجیتال