چرا بك لینك گاهی جواب نمی دهد؟


در این مطلب قصد داریم دلایل عدم موفقیت بك لینك را شرح دهیم. پس با ما در ادامه همراه باشید.

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای سایتتان کلی تلاش کرده اید و از هر جایی بک لینک گرفته اید، اما باز هم سایت شما در گوگل پیشرفتی نداشته و ترسناک تر اینکه باعث افت سایتتان در نتایج جستجوی گوگل هم شده اید! 

حال این سوال برایتان پیش می آید که چرا خرید بک لینک به ضرر شما تمام شده؟ یا لااقل فایده ای برای پیشرف وبسایت شما در گوگل نداشته است؟

بگذارید با یک مثال ساده توضیح دهم:

شما می خواهید از مبدا تان (وضعیت فعلی سایت شما با بازدید کم و مخاطبان محدود) به مقصدتان یا هدف نهایی (رسیدن به یک سایت پربازدید با مشتریان روزانه ی جدید و فراوان و هدفمند که از گوگل شما را پیدا کرده اند و بالقوه ترین مشتریها هستند) حرکت کنید. برای این کار باید از یک جاده به مقصد برسید. در این راه به سه یا چهارراه هایی هم خواهید رسید. شما باید مسیر درست را انتخاب کنید تا به مقصد برسید.

خوب با این مثال ، ذهن شما یک جاده ی پر پیچ و خم و با چند راهیهای فراوان را تجسم می کند. حالا به بک لینک مثل سوخت موتور شما برای رسیدن به مقصد نگاه کنید.

اگر اتومبیل شما با بنزین کار کند و شما بجای بنزین به آن گازوئیل (و یا حتی بنزین هواپیما) بزنید، ماشین شما حرکت نخواهد کرد، اما اگر بنزین سوپر یا تمیز تر بزنید، رسیدن به مقصد را راحت تر خواهید کرد.

انتخاب اینکه از کدام سایتها بک لینک بگیرید، همان انتخاب مسیر درست در این راه است.

ما در این مطلب بطور خلاصه به شما می گوییم از کدام سایتها بک لینک بگیرید ( و از کدام سایتها بک لینک نگیرید) چون گرفتن بک لینک از سایتها و یا وبلاگهای اشتباه، می تواند بجای کمک به شما به ضرر سایت شما تمام شود.

کدام سایتها برای گرفتن بک لینک مناسب تر است؟

سایتی برای گرفتن بک لینک مناسب است که :

1- بک لینک فراوان به سایتهای دیگر نداشته باشد. تشخیص تعداد نامناسب بک لینک شاید بستگی به میزان فعالیت آن سایت داشته باشد، اما بطور کلی، یک سایت که بیش از 50 بک لینک به سایتهای دیگر داده است، در نگاه اول ، سایت مناسبی برای خرید بک لینک نیست. ما به اینگونه سایتها لینک فارم (یا مزرعه ی لینک) می گوییم.

2- سایتهای فعال را برای خرید بک لینک انتخاب کنید. با یک نگاه متوجه می شوید، اگر سایتی بیش از یک هفته است که هیچ مطلب جدیدی در آن قرار نگرفته را برای خرید بک لینک انتخاب نکنید. برعکس سایتهایی که روزانه مطلب یا مطالب جدید می گذارند، انتخاب مناسبی برای خرید بک لینک هستند.

3- سایتی را برای گرفتن بک لینک انتخاب کنید که خودش بهینه باشد. با یک نگاه می توانید با کوچک کردن پهنای مرورگرتان متوجه شوید که سایت مذکور واکنشگرا طراحی شده و خود را با مرورگر شما تطبیق می دهد یا خیر. این را در کنار سرعت لود آن سایت و فاکتورهای فراوان و تخصصی تر دیگر می توان در مورد وبسایتها بررسی کرد.

4- از باقی ماندن بک لینک شما در آن سایت مطمئن شوید. بخواهید یا نخواهید ، ربات گوگل در بازه های زمانی مشخص همه ی سایتها را بررسی می کند. همانطور که ایجاد بک لینک در سایتها ممکن است کمک زیادی به ارتقای رتبه ی گوگل سایت شما کند، حذف آن هم می تواند صدمات جبران ناپذیری به سایت شما بزند. پس از سایتهایی که مطمئن نیستید بک لینک شما را در سایت (یا وبلاگ) خود نگه دارند بک لینک نخرید! در وبلاگهای خارجی، معمولا اگر در کامنت پستهای آنها بک لینک شما ایجاد شود، ممکن است چند روز بعد توسط ادمین وبلاگ که کامنتها را بررسی می کند پاک شود. سعی کنید در سایتهای معتبر یا رپورتاژ آگهی بدهید، و یا مطمئن شوید که بک لینک خریداری شده را با تمدید شما برای شما نگه می دارند و حذف نمی کنند.

 

 

1397/08/05
20:06:53
3.8 / 5
5863
تگهای مطلب: آموزش سئو , موتورهای جستجو , بك لینك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(10)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
سئو کار:
متشکرم.
مطلب مفیدی بود.
بک لینک:
خرید بک لینک برای بالا رفتن رنک سایت خیلی مهم است، اما از سایتهای معتبر و ایرانی
سعید نیکو:
اگر بکلینک از سایت ایرانی برای سایت ایرانی گرفته شود جواب می دهد. اما محتوا هم اهمیت زیادی دارد
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
از دست ندهید!