نکات فنی سئو برای وب سایت های چند زبانه


سئو فنی برای وب سایت های چند زبانه بسیار مهم است. این مطلب از لینک بگیر را دنبال کنید تا موتورهای جستجو راحت تر بتوانند صفحات وب شما را به همه زبان ها پیدا کرده و فهرست بندی کنند.


در ادامه می خوانید:
وب‌سایت‌های چند زبانه، محتوا را به زبان‌های مختلف گسترش می‌دهند و به مخاطبان امکان دسترسی به اطلاعات به زبان دلخواه خود را می‌دهند. از سوی دیگر، آنها به کسب و کارها کمک می کنند تا دسترسی و تعامل خود را با مخاطبان جهانی به حداکثر برسانند.
 
در وب سایت های چندزبانه شما باید با اجرای بهترین شیوه های فنی سئو، بیشترین و بهترین مزایا را برای کسب و کار خود فراهم نمایید. به عنوان مثال، بهینه‌سازی استراتژیک چندین عنصر فنی می‌تواند به کسب‌وکارها کمک کند تا به طور موثر پرس و جوهای خاص زبان را دریافت کنند و دید و رتبه‌بندی آن‌ها را در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) بهبود بخشند. بدین ترتیب می توانید ترافیک وب سایت را افزایش دهید و شانس تبدیل و درآمد بالا را تسریع کنید.
 
در این مطلب از لینک بگیر دات کام ما چهار نکته فنی سئو را برای بهینه سازی وب سایت های چند زبانه جهت کسب بهترین نتایج به اشتراک می گذاریم. ابتدا با بررسی مسائل کلیدی وب سایت های چند زبانه شروع می کنیم:
 

فقدان ساختار URL جامد

URL ها به مخاطبان هدف اجازه می دهند تا در نسخه های زبانی مختلف وب سایت چند زبانه پیمایش کنند و تجربه کاربر را افزایش دهند. علاوه بر این، آنها موتورهای جستجو را در مورد محتوای صفحه برای اطمینان از نمایه سازی مناسب و هدف گذاری زبان مطلع می کنند. در نیتجه فقدان URL های با ساختار مناسب می تواند بر تجربه کاربر تأثیر منفی بگذارد و منجر به نمایه سازی نادرست شود.
 

ترجمه و بهینه سازی ضعیف محتوا

ترجمه محتوا به چندین زبان در حالی که پارامترهای بافت و سئو آن دست نخورده باقی می ماند برای وب سایت های چند زبانه چالش برانگیز است. علاوه بر این، ترجمه های تحت اللفظی می توانند معنای محتوای اصلی را تغییر دهند و در نتیجه محتوا و استراتژی سئو را تضعیف کنند.
 

مشکلات محتوای تکراری

موتورهای جستجو می توانند چندین URL با محتوای یکسان را به عنوان صفحات جداگانه تفسیر کنند. این امر می تواند منجر به مشکلات محتوای تکراری شود.
 

تغییر مسیرهای خودکار

تغییر مسیر خودکار از یک زبان به نسخه دیگر بر اساس مرورگر کاربر می تواند از مشاهده نسخه های مختلف وب سایت شما و موتورهای جستجو جلوگیری کند.
 

نکات فنی سئو برای وب سایت های چند زبانه

اکنون که چالش های کلیدی را می دانید، بیایید چهار نکته فنی سئو را برای مبارزه با آنها و بهبود عملکرد وب سایت چند زبانه خود بررسی کنیم.
 

1. بر ساختار URL تمرکز کنید

ایجاد URL های اختصاصی برای هر زبان و نسخه کشور سیگنال هایی را ارسال می کند تا به موتورهای جستجو مانند گوگل کمک کند وب سایت را به طور دقیق فهرست کنند. این عمل شانس نمایش صفحات وب سایت شما در نتایج جستجو به چندین زبان را افزایش می دهد. بنابراین مناطقی را که می‌خواهید با زبان‌هایی هدف قرار دهید، مشخص کنید تا به مخاطبان هدف پاسخ دهید.
 
توجه داشته باشید رویکرد استفاده از نام های دامنه جداگانه یا ccTLD های خاص برای هر زبان یا نسخه کشوری یک وب سایت چند زبانه را باید مدنظر قرار دهید. ccTLD ها دامنه های دو حرفی هستند که به کشورها اختصاص داده شده اند. این رویکرد شناسایی محتوایی که برای کشورهای خاص در نظر گرفته شده است را برای موتورهای جستجو و کاربران آسان می کند. به این ترتیب، دامنه های جداگانه می توانند به شما در هدف گذاری واضح منطقه ای کمک کنند. با این حال، خرید و مدیریت دامنه های متعدد می تواند یک سرمایه گذاری گران باشد. علاوه بر این، ایجاد بک لینک و اعتبار برای هر یک می تواند منابع، زمان و تلاش را مصرف کند.
 
علاوه بر مورد فوق، شما باید دایرکتوری های فرعی با gTLD (دامنه سطح بالای عمومی) را نیز مورد توجه قرار دهید. این رویکرد شامل استفاده از زیرمجموعه‌هایی است که نسخه‌های مختلف کشور یا زبان یک وب‌سایت چند زبانه را در یک دامنه (همان gTLD) منعکس می‌کنند. این عمل به شما امکان می دهد تلاش های هاست و سئو را در یک دامنه متمرکز کنید.
 
رویکرد دیگر شامل استفاده از زیر دامنه با gTLD برای برجسته کردن کشورها یا نسخه‌های زبانی مختلف یک وب‌سایت چندزبانه و در عین حال حفظ همان gTLD برای دامنه اصلی است. پیاده سازی و مدیریت این رویکرد می تواند به تلاش و زمان دقیق نیاز داشته باشد. با این حال، میزبانی محلی مقرون به صرفه است و می تواند به بهبود سرعت صفحه وب سایت کمک کند.
 
هم چنین استفاده از پارامتر URL به URL برای تعیین کشور یا نسخه زبان مورد توجه است. البته گوگل این روش را توصیه نمی کند زیرا URL های دارای پارامترها می توانند موتورهای جستجو را گیج کنند و بر نمایه سازی تأثیر منفی بگذارند.
 

2. صفحات را ترجمه و بهینه کنید

ترجمه و بهینه سازی دقیق صفحه می تواند به شما کمک کند تا به مخاطبان هدف دست یابید و پیام برند و کسب و کار خود را به طور موثر منتقل کنید. بنابراین، با ترجمه محتوا شروع کنید.
 
اگر به ابزارهایی مانند گوگل ترنسلیت تکیه می کنید، برای دقت محتوا را به دقت تصحیح کنید. در حالی که گوگل ویژگی های جدید مبتنی بر هوش مصنوعی را برای ارائه ترجمه های دقیق بر اساس زمینه و هدف گنجانده است، هیچ ریسکی نکنید. حتی خطاها و نادرستی های جزئی می توانند معنای مورد نظر محتوا را تغییر دهند و در نتیجه به تجربه کاربر لطمه بزنند.
 
نکته کلیدی که در اینجا باید به خاطر بسپارید این است که همه چیز در صفحه وب شما باید با زبان مخاطبین هدف، از جمله سبک نوشتاری و عناصر بصری همخوانی داشته باشد. بنابراین، از استفاده از عبارات و تصاویری که از نظر فرهنگی نامناسب هستند خودداری کنید.
 
توجه داشته باشید که از کلمات کلیدی چند زبانه استفاده کنید و عناصر حیاتی سئو را بهینه کنید زیرا انجام ندادن این کار می تواند اطلاعات نادرست را برای ربات های موتور جستجو که وب سایت شما را فهرست می کنند ارسال کند.

توضیحات متا:

توضیحات متا قانع کننده را با گنجاندن کلمات کلیدی مرتبط در زبان ها مطابق با مخاطب هدف ایجاد کنید. اگرچه آنها به طور مستقیم به رتبه بندی کمک نمی کنند، اما می توانند تأثیر مثبتی بر نرخ کلیک صفحات داشته باشند.
 

برچسب‌های عنوان:

برچسب‌های عنوان را اضافه کنید که اطلاعات صفحه را برای هر زبان منتقل می‌کند. یک کلمه کلیدی چند زبانه بگنجانید تا مطمئن شوید موتورهای جستجو زمینه را درک کرده و رتبه بندی را ارائه می دهند. با این حال، از استفاده از clickbait خودداری کنید.
 

متن های جایگزین تصویر:

متن های جایگزین دقیق و مفیدی بنویسید که تصاویر هر زبان را توصیف می کند. آنها علاوه بر بهبود دسترسی به صفحه، شانس نمایش تصاویر در نتایج جستجوی گوگل را به چندین زبان افزایش می دهند. 
 

لینک داخلی:

لینک های محتوای داخلی را به صفحات مرتبط و مفید به همان زبان اضافه کنید. این عمل به ساده‌سازی ناوبری کاربر کمک می‌کند و در عین حال به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا روابط بین صفحات را کشف کنند.
 

3. از تگ های Hreflang استفاده کنید

Hreflang یک ویژگی HTML است که به موتورهای جستجو از تغییرات محتوا سیگنال می دهد. از آنجایی که آنها تنوع زبان منحصر به فرد را نشان می دهند، پیاده سازی مناسب hreflang می تواند از مشکلات و جریمه های محتوای تکراری جلوگیری کند.
 
توجه داشته باشید که تگ های Hreflang به موتورهای جستجو مانند گوگل در مورد تنوع محتوا می گویند، اما آنها دستورالعمل نیستند. علاوه بر این، موتورهای جستجو مانند بینگ روی برچسب های hreflang حساب نمی کنند. در عوض، آنها از متا تگ های «محتوا به زبان» برای سنجش تنوع محتوا استفاده می کنند.
 

4. انتخابگر زبان را ارائه دهید

روش خوب برای وب سایت های چند زبانه ارائه یک انتخابگر زبان کشور است. انتخابگر زبان به یک مؤلفه رابط کاربری (UI) اشاره دارد که به کاربران امکان می دهد زبانی را که ترجیح می دهند در حین کاوش در یک وب سایت چند زبانه انتخاب کنند. آنها به مخاطبین زبان های مختلف از یک کشور کمک می کنند، بین زبان ها تمایز قائل می شوند و به طور موثر با مشتریان ارتباط برقرار می کنند. این امر می تواند با ارائه قابلیت استفاده بهتر و خزیدن وب سایت به تلاش های سئوی شما کمک کند.
 
 
در آخر :
پیروی از تاکتیک های فنی سئوی فوق الذکر برای وب سایت های چند زبانه به شما کمک می کند تا بر چالش های کلیدی غلبه کنید و اطمینان حاصل کنید که هر صفحه در وب سایت شما به خوبی ساختار یافته و بهینه است. این نکات علاوه بر ارائه یک تجربه کاربری خوب، پیدا کردن و فهرست بندی صفحات وب شما را به همه زبان ها برای موتورهای جستجو آسان تر می کند. علاوه بر این، فراتر از نکات فنی، بر رفتار موتور جستجوی خاص زبان و بهترین شیوه های سئو کشورهای هدف تمرکز کنید. در زمینه سئوی محتوا، فرهنگ محلی، زبان و نحوه تعامل کاربران با موتور جستجو را درک کنید و توجه داشته باشید که محتوایی که از نظر زبان و ارتباط با مخاطبان طنین انداز می شود، برای مخاطب هدف ارزش ایجاد می کند.

 

1402/03/16
23:13:15
5.0 / 5
459
تگهای مطلب: آموزش سئو , وب سایت , موتورهای جستجو , بك لینك
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
از دست ندهید!