بر اساس یک مطالعه انجام شده در سال 2022، شصت و دو درصد از مردم معتقدند که روزانه یا هفتگی با اطلاعات نادرست مواجه می شوند. به همین دلیل است که
گوگل همچنان به ساخت ابزارها و ویژگیهای با کاربرد آسان در جستجوی خود ادامه داده تا به شما کمک کند اطلاعات نادرست آنلاین را شناسایی کنید، محتوا را سریع ارزیابی کنید و زمینه آنچه را که میبینید را بهتر درک کنید.
اما ما همچنین می دانیم که ارزیابی محتوای بصری که با آن مواجه می شوید به همان اندازه مهم است. به همین دلیل است که دنیای دیجیتال امروزی در حال گسترش کار مداوم خود در زمینه سواد اطلاعاتی است تا سواد بصری بیشتری را شامل شود و به مردم کمک کند تا به سرعت و آسانی زمینه و اعتبار تصاویر را ارزیابی کنند.
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، اولین خاصیت جدیدی که از طرف گوگل عرضه می شود، "درباره این تصویر" (About this image) نام دارد که توضیح بیشتری مانند زمانی که یک تصویر یا تصاویر مشابه برای نخستین بار توسط گوگل ایندکس شده اند، اولین جایی که برای نخستین بار در اینترنت ظاهر شدند و جای دیگری که بصورت آنلاین نمایش داده شدند را اضافه می کند. هدف از عرضه این ویژگی، این است که به کاربران کمک گردد منبع اصلی تصویر را مشخص کنند و با هرگونه شواهد رد کردنی که ممکنست توسط سازمان های خبری ارائه شده باشد، تصویر را مورد بررسی قرار دهند.
با این اطلاعات پسزمینه روی یک تصویر، میتوانید درک بهتری از قابل اعتماد بودن یک تصویر به دست آورید - یا اینکه نیاز دارید دوباره نگاه کنید. به عنوان مثال، با «درباره این تصویر»، میتوانید ببینید که مقالههای خبری نشان میدهند که این تصویر که یک فرود مرحلهای روی ماه را نشان میدهد، توسط هوش مصنوعی تولید شده است. با کلیک بر روی سه نقطه روی یک تصویر در نتایج Google Images، جستجو با یک تصویر یا اسکرین شات در Google Lens، یا با کشیدن انگشت به بالا در Google App وقتی در صفحه ای هستید و می آیید، می توانید این ابزار را پیدا کنید. در سراسر تصویری که می خواهید درباره آن بیشتر بدانید. در اواخر امسال، میتوانید با کلیک راست یا فشار طولانی روی یک تصویر در کروم روی دسکتاپ و موبایل از آن استفاده کنید.
گوگل هر تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی را که توسط ابزارهایش به وجود آمده است، علامت گذاری می کند و با پلت فرم ها و خدمات دیگر همکاری خواهدنمود تا مطمئن شود که همان نشانه گذاری را به فایل هایی که منتشر می کنند، اضافه می کنند. میدجورنی و شاتراستاک، همچون ناشرانی هستند که با گوگل همراهی می کنند و هدف این است که اطمینان حاصل شود همه محتوای هوش مصنوعی که در نتایج جستجو ظاهر می شوند، نشانه گذاری شده اند.
منشأ تصاویر آنلاین، مسئله ای است که در دوران هوش مصنوعی، اهمیت رو به رشدی پیدا کرده است و چندین استارتاپ مشغول تولید ابزارهای تایید و احراز هویت هستند. به عنوان مثال، شرکت تروپیک (Truepic Inc) که تحت حمایت مایکروسافت قرار دارد، سیستم هایی را عرضه می کند که تضمین می کنند تصویر از زمان ثبت تا انتشار، دستکاری نشده است.
امروز همچنین اعلام میکنیم که با شروع به ارائه قابلیتهای تصویر مولد، مطمئن میشویم که هر یک از تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی ما نشانهگذاری در فایل اصلی داشته باشد تا در صورت مواجهه با آن در خارج از پلتفرمهای ما، زمینه را به شما ارائه دهد. سازندگان و ناشران میتوانند نشانهگذاریهای مشابهی را اضافه کنند، بنابراین شما میتوانید برچسبی را در تصاویر در جستجوی گوگل ببینید و آنها را بهعنوان تولیدشده توسط هوش مصنوعی علامتگذاری کنید. میتوانید انتظار داشته باشید که اینها را از چندین ناشر از جمله Midjourney، Shutterstock و دیگران در ماههای آینده ببینید.