آمریكا در بازی توسعه فناوری كوانتوم به چین و روسیه می بازد؟


لینك بگیر دات كام: محاسبات كوانتومی طلیعه دار توسعه آی تی در جهان شده و مسابقه عجیب بین المللی برای توسعه كامپیوتر های كوانتومی درگرفته است.



به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از خبر آنلاین، نخستین خط مخابراتی میان پكن و شانگهای به وسیله ارتباطات كوانتومی توسط چین برقرارشده است كه این نخستین بار است كه چنین ارتباطاتی میان دو شهر در جهان تولید می گردد. اسكایپ رمزگذاری شده با محاسبات كوانتومی هم توسط چینی ها برای نخستین بار انجام شده است چراكه هم زمان چین نخستین ماهواره كوانتومی خود به نام Micius را راه اندازی نمود.
فناوری كوانتوم وعده تولید عصر جدیدی از ارتباطات را داده است و ملتی كه طلیعه دار چنین فناوری ای شود، می تواند نقش رهبری در جهان را داشته باشد.
در نظریه محاسبات كوانتوم غیرقابل هك هستند و چین و برخی كشورها سرمایه گذاری بسیار زیادی روی این فناوری كرده اند تا بتوانند به سمت ارتباطات كاملاً امن پیش بروند. در این میان آمریكا تلاش زیادی در این زمینه نكرده است و بیم آن می رود كه قافیه را به چین و روسیه و... ببازد.
مخصوصاً در بخش دیتای نظامی آنچه OPSEC نامیده می شود، در معرض خطر قرارگرفته و طرف درگیری كه نتواند با محاسبات كوانتوم حركت نماید، بازنده حساب می گردد.
گفته می گردد با محاسبات كوانتوم تمام رمزنگاری های موجود در سیستم بانكی، دیتای پزشكی و... به راحتی شكسته می گردد و ازاین رو عدم سرمایه گذاری در كوانتوم می تواند به قیمت گزافی برای بازنده تمام شود.
چینی ها اخیراً 10 میلیارد دلار به صورت اختصاصی روی فناوری كوانتوم سرمایه گزاری نموده اند و كمپانی هایی مانند مایكروسافت، اینتل، گوگل، آی بی ام و... هم در آمریكا به صورت خصوصی روی كوانتوم كار می كنند كه اساساً نیاز به حمایت حكومتی دارند.
روسیه هم با راه اندازی مركز Russian Quantum Center كارهای خوبی انجام داده است و حتی كشورهایی مانند كره شمالی هم اعلام نموده است كه در این زمینه سرمایه گزاری نموده است.
مهم ترین نكته این است كه اگر آمریكا به مانند چین عمل نكند، اساساً رتبه دوم و سوم در دنیای كوانتوم به دردش نخواهد خورد و دنیای آینده آی تی را به چینی ها می بازد.


5656


1397/06/14
14:33:16
5.0 / 5
2992
تگهای مطلب: آنلاین , اینتل , سرمایه گذاری , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱