سئو خارج از صفحه چیست؟
سئوی خارج از صفحه شامل فعالیت هایی است که خارج از یک وب سایت در تلاش برای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو انجام می شود. اقدامات رایج سئو خارج از صفحه شامل ایجاد بک لینک، تشویق جستجوهای برند و افزایش تعامل و اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی است.
به عبارت دیگر: سئوی خارج از صفحه تمام کارهایی است که شما در خارج از سایت خود انجام می دهید تا گوگل و سایر موتورهای جستجو وب سایت شما را قابل اعتماد و معتبر ببینند.
چرا سئوی خارج از صفحه مهم است؟
بک لینک ها و سایر سیگنال های خارج از سایت هنوز پایه و اساس الگوریتم گوگل را تشکیل می دهند.
در واقع، مطالعه فاکتورهای رتبهبندی موتورهای جستجو در سال 2020، ارتباط واضحی بین کل بک لینکها و رتبهبندی گوگل پیدا کرد. و گوگل در رکورد خود گفته است که هنوز از PageRank استفاده می کنند.
گوگل همچنان از PageRank استفاده می کند
بکلینک ها تنها بخشی از سئوی خارج از صفحه هستند. خود گوگل بیان می کند که از سیگنال های سئوی خارج از سایت دیگر برای افزایش اندازه وب سایت شما استفاده می کند.
گوگل از سایر سیگنال های سئوی خارج از سایت استفاده می کند
به عنوان مثال، دستورالعملهای ارزیابی کیفیت گوگل تا حد زیادی به شهرت خارج از سایت یک سایت برای تشخیص اینکه آیا آن سایت قابل اعتماد است یا خیر، متکی است (گوگل به این فرایند تحقیق شهرت می گوید).
تحقیق شهرت شامل بررسی های آنلاین است:
راهنمای گوگل در مورد منابع خبره و ذکر در سایت های خبری مرجع و ویکی پدیا.
دستورالعمل های گوگل در مورد سایت های معتبر
نتیجه نهایی؟ لینک ها تا حد زیادی مهم ترین سیگنال سئوی خارج از صفحه هستند. اما آنها یکی از بسیار هستند.
ما در سایت لینک بگیر دات کام، بک لینک و سایر عوامل خارج از سایت را در قسمت
آموزش سئوی لینک بگیر که باید در مورد آنها بدانید در ادامه این راهنما پوشش می دهیم. اما در حال حاضر زمان آن رسیده است که در مورد فرق سئوی خارجی و داخلی بدانید.
سئوی درون صفحه در مقابل سئوی خارج از صفحه
سئو درون صفحه همه چیزهایی است که می توانید مستقیماً در وب سایت خود کنترل کنید، از جمله محتوا، برچسب های عنوان، استفاده از کلمه کلیدی، URL های بهینه شده برای SEO، لینک های داخلی و متن جایگزین تصویر. سئوی خارج از صفحه اقداماتی هستند که دور از وب سایت شما اتفاق می افتد، مانند لینک ها و اشاره ها در وب سایت های دیگر. و برای بهینهسازی آن صفحه، از کلمه کلیدی اصلی خود در تگ عنوان، URL و چندین بار در محتوایم استفاده کردم.
در این آموزش سئوی لینک بگیر خواندید: