موفقیت نخبگان ایرانی در طراحی سامانه هوشمند امن آزمون
لینک بگیر دات کام: امن آزمون بعنوان نخستین سامانه هوشمند نظارت آنلاین بر آزمون های مجازی در ایران که شرکت رایانش مبین هوشیار طراحی و وارد بازار شده، فاز جدیدی را تجربه می کند.
به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، باتوجه به نیاز و ضرورت آموزش های مجازی و برگزاری آزمون های آنلاین در دنیای امروز، شرکت «رایانش مبین هوشیار » عضو پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با مدیریت دکتر سروین قادری و با حضور ۴ دانشجوی نخبه بعنوان هسته فنی این استارت آپ، نرم افزار امن آزمون را راه اندازی نمود.
بر این اساس در این سامانه هوشمند که تا کنون در بیش از ۱۲ هزار آزمون همچون آزمون زبان دانشگاه تهران، آزمون جامع دانشگاه آزاد و آزمون های نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در دو دانشگاه مورد استفاده قرار گرفته سلامت این آزمون ها در حد مطلوبی حفظ شده است.
«امن آزمون» استارت آپی نوین در زمینه هوش مصنوعی
این سامانه از اپلیکیشن ممتحن / وب سایت حفاظت شده ممتحن، پنل نظارت (استاد) و پنل مدیریت و تحلیل اطلاعات تشکیل شده و آزمون در محیطی که مجهز به دو دوربین مجزا است انجام می شود. یکی از دوربین ها مشخصا چهره فرد و دوربین دیگر تمام اتاق آزمون را تحت نظارت دارد.
آزمون در محیط SEB ( (Safe Exam Browserطراحی شده و بمحض ورود به این برنامه، ویندوز قفل شده و کاربر نمی تواند به سایر نرم افزارها و محیط ویندوز خود دسترسی داشته باشد.
اپلیکیشن «امن آزمون» علاوه بر دریافت تصاویر محیط آزمون، تصاویر اسکرین موبایل را نیز دریافت می کند.
در «امن آزمون» کاربر باید برای شرکت در آزمون مجازی از یک PC یا Laptop با میکروفن، بلندگو و وب کم متصل به اینترنت به همراه یک موبایل هوشمند با سیستم عامل اندروید نسخه ۵ و بالاتر استفاده نماید.
مزایای استفاده از اپلیکیشن «امن آزمون»
در این نرم افزار امکان جعل هویت و انجام آزمون بجای شخص دیگر، ارتباط ممتحنین بصورت حضوری و مجازی و اشتراک تصویر، احتمال امتحان گروهی و امکان استفاده از منابع اطلاعاتی بدون مجوز مانند کتاب، پویشگر آنلاین، و نرم افزارهای خاص به حداقل می رسد. همین طور کشف تقلب تا حد خوبی مستند و انکارناپذیر می شود و حداقل بی نظمی در روند آزمون را برای ممتحن به وجود آورده و امکان برگزاری آفلاین را فراهم می آورد.
آزمون گیرنده در این اپلیکیشن به چه مواردی دسترسی دارد؟
احراز هویت هوشمند بوسیله تشخیص چهره بصورت مستمر در طول آزمون برای ممتحن برقرار است. همین طور ثبت متناوب تصویر ممتحن و صفحه موبایل وی در طول آزمون، محدودیت دسترسی به وب سایت های دیگر و نرم افزارهای بدون مجوز در نسخه وب (Safe Browsing)، ذخیره تصاویر پاسخنامه و نظارت روی موبایل در صورت قطع شدن اینترنت و ارسال بعد از اتصال مجدد و دریافت ویدئوچت استاد و امکان رفع ابهامات در این سامانه برای ممتحن برقرار است.
امکانات پنل نظارت «استاد» در سامانه «امن آزمون»
در این بخش از امن آزمون نیز نظارت بر اجرای امتحان بوسیله برقراری ویدئوچت با هر یک از دانشجویان مورد نظر، برقراری ویدئو چت تنها با درخواست استاد و بدون نیاز به تأیید دانشجویان، مشاهده و پایش تصاویر متناوب ثبت شده از دانشجویان و صفحه موبایل ایشان، تعریف و مدیریت آزمون، بارگذاری سوال و مشاهده پاسخنامه و تامین امنیت سؤالات و رمزنگاری تا زمان شروع امتحان در اختیار استاد قرار دارد.
پنل مدیریت و تحلیل در سامانه «امن آزمون» چه کارایی دارد؟
حضور مستمر دانشجو در تصاویر ثبت شده با تشخیص چهره هوشمند، موارد خروج دانشجو از محیط اپلیکیشن آزمون، حضور افراد غیر در تصاویر نظارت، گزارشات و نمودارهای سلامت آزمون دانشجویان در طول امتحان و در مقایسه با یکدیگر، شناسایی خودکار صدای گفتار در محیط آزمون (در نسخه ۲، ۵) و شباهت یابی خودکار پاسخ سؤالات دانشجویان (در نسخه ۲، ۵) همچون امکانات این پنل است.
مزایای استفاده از نرم افزار «امن آزمون» نسبت به راهکارهای جایگزین
برقراری ویدئو چت تنها با درخواست ناظر و بدون نیاز به تأیید شرکت کننده، عدم نیاز ناظر به کنترل برخط چندین ویدئوی همزمان، نظارت نامحسوس که شرکت کنندگان را حتی بدون حضور ناظر در حالت احتیاط قرار می دهد، جمع آوری امن پاسخنامه با هویت مشخص و در زمان مجاز، محاسبه خودکار امتیاز سلامت و نمودارهای تحلیلی سلامت آزمون، قابلیت عملکرد یکپارچه با دیگر ابزارهای برگزاری آزمون مجازی همچون Moodle و... همچون برتری های این سامانه است.
گفتنی است شرکت «رایانش مبین هوشیار» به مدیریت دکتر سروین قادری علاوه بر طراحی نرم افزار «امن آزمون» پلت فرم های دیگری همچون CICAP نخستین پلت فرم هوش مصنوعی ایران با بیش از ۴۰ ماژول هوشمند تصویر/گفتار/ویدئو/متن، سپنتا: نخستین سامانه اصلاح خودکار ساختار و قالب پایان نامه در کنار اصلاح نگارشی و املایی، پایش تردد: تشخیص هویت افراد در تردد با انطباق چهره با دقت بسیار بالا و مقاوم در مقابل زاویه و نور نامناسب، KYC: احراز هویت با انطباق چهره و تشخیص خودکار زنده بودن تصویر با دقت مورد نیاز حوزه بانکی و داشبورد کرونا: غربالگری از صوت سرفه، تشخیص و پیش بینی وخامت کرونا از CT، ECG و Clinical Data را نیز در کارنامه حرفه ای خود دارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
منبع: linkbegir.com
5.0 / 5
1155
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب موفقیت نخبگان ایرانی در طراحی سامانه هوشمند امن آزمون