توسط دولت تركیه

جریمه شبكه های اجتماعی


لینك بگیر دات كام: تركیه برای هركدام از شركت های فیس بوك، اینستاگرام، توئیتر، پریسكوپ، یوتیوب و تیك تاك 1.2 میلیون دلار جریمه تعیین كرده است.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از آسوشیتدپرس، برای شرکتهای فناوری که نماینده ای برای هماهنگی با قوانین ترکیه مشخص نکرده اند، توسط دولت ترکیه جریمه تعیین شده.

عمر فاتح سایان مدیر سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه در این باره گفته اینستاگرام، فیس بوک، توئیتر، پریسکوپ، یوتیوب و تیک تاک هرکدام 1.2 میلیون دلار (معادل 10 میلیون لیر ترکیه) جریمه می شوند. این جریمه ها نخستین گام در جهت افزایش گستره مجازات هایی هستند که در بالاترین حد به مسدود شدن 90 درصد ترافیک پهنای باند این سایت ها منجر می شود.

قانون جدید ترکیه

مطابق قانون جدید که از یکم اکتبر در ترکیه اجرائی شده، شبکه های اجتماعی که روزانه بیشتر از یک میلیون کاربر فعال در این کشور دارند، باید تا دوشنبه هفته جاری انتصاب یک نماینده را به دولت اعلام می کردند. جریمه مذکور مرحله نخست در مجازات شرکت هایی است که این قانون را اجرا نمی کنند. سایان در توئیتی در این زمینه نوشت: ایمان دارم تهیه کنندگان شبکه های اجتماعی بیانیه تعیین نماینده در کشورمان را همزمان با پیشرفت پروسه قانونی اعلام می کنند. هدف ما درگیری با این تهیه کنندگان نیست که به میلیاردها نفر در سرتاسر جهان سرویس رسانی می کنند.

قانون مذکور در ماه جولای تصویب گردید و طبق آن پلتفرم های اجتماعی باید نماینده ای در ترکیه تعیین کنند که در دادگاه های این کشور حضور یابد، دستورات در رابطه با حذف محتوای اهانت آمیز را تا 48 ساعت بعد حذف و علاوه بر تمام این موارد اطلاعات کاربران ترک را داخل این کشور ذخیره کنند.

شبکه های اجتماعی

از شبکه های اجتماعی ذکر شده یعنی فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر، پریسکوپ، یوتیوب و تیک تاک ، فقط اینستاگرام در ایران در دسترس عموم است که البته برای حذف دسترسی یا مسدودسازی آن نیز انتقادهای زیادی به دولت و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات وارد است.

1399/08/16
17:57:05
3.8 / 5
1704
تگهای مطلب: تركیه , شبكه اجتماعی , اینترنت , سازمان فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
ناشناس:
شبکه های اجتماعی در ایران اگر کنترل بشوند بهتر از اینست که به طور کلی مسدود بشوند. مثلا یوتیوب می تواند یکی از مراجع مهم علمی تصویری و ویدئویی برای ایرانیان باشد.
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
از دست ندهید!