شگردهای جدید كلاهبرداری از كارت های بانكی
لینك بگیر دات كام: این روزها شاید شما هم پیامك هایی دریافت كرده باشید در خصوص اینكه اگر یارانه شما قطع شده برای ثبت نام باردیگر وارد لینك زیر شوید؛ یا پیام هایی برای ثبت نام باردیگر كارت سوخت و از این قبیل.
به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، در داخل این پیامك ها لینكی وجود دارد كه از شما می خواهند كه وارد آنها شوید و در سایت های دولتی ثبت نام نمایید. اما همانطور كه بارها آگهی داده شده، باید مراقب باشید، برای اینكه این پیامك ها جعلی بوده و برای فریب و دزدی از مردم فرستاده می شوند؛ شما وقتی وارد این سایت ها می شوید، باید مشخصات فردی و از همه مهمتر اطلاعات حساب بانكی خودتان را وارد كنید تا مثلا مبلغ ناچیز ۲۰۰ هزار ریال برای ثبت نام یارانه ها پرداخت كنید. اما در حقیقت این لینك ها و سایت ها جعلی و فیشینگ هستند و به این صورت عمل می كنند كه پس از این كه اطلاعات حساب بانكی تان را وارد كردید، این اطلاعات سرقت شده و كل حسابتان خالی می شود.
در این زمینه علی اصغر زارعی - مدرس دانشگاه - در گفت و گو با ایسنا، به كاربران سفارش كرد وقتی می خواهید وارد این سایت ها شوید، یك نكته مهم را همیشه بررسی كنید. یادتان باشد آدرس سایت های دولتی همیشه به ir. منتهی می شود ولی شما می بینید آدرس این سایت ها برای مثال به com. یا موارد دیگری ختم می شود؛ یعنی وقتی كه برای ثبت نام، اطلاعات خودتان را وارد می كنید، حتما باید دقت كنید كه آدرس سایت با ir. تمام شود.
او افزود: مورد دیگر این كه وقتی می خواهید از فروشگاه ها یا از مغازه ها خرید كنید، حتما رمز كارتتان را خودتان وارد كنید. نكته خیلی مهم دیگر این كه كارت بانكی تان را هم خودتان در دستگاه كارتخوان قرار دهید؛ برای اینكه متاسفانه برخی از فروشنده ها، دستگاهی به اسم اسكیمر دارند كه وقتی مشتری حواسش نیست، كارت بانكی مشتری را روی دستگاه اسكیمر هم می كشند و در نتیجه اطلاعات كارت بانكی مشتری روی دستگاه اسكیمر كپی می شود و زمانی كه به رمز كارت مشتری دسترسی داشته باشند، می توانند بسادگی از آن حساب پول برداشت كنند.
این كارشناس اشاره كرد: برای دسترسی به رمز كارت مشتری، شاید از شما درخواست كنند كه رمز كارت بانكی تان را بدهید تا عملیات برداشت پول را انجام دهند، یا وقتی شما رمز را در دستگاه وارد می كنید، این رمز را به خاطرشان می سپارند و پس از رفتن شما، از حساب تان پول برداشت می كنند.
بگفته زارعی، اسكیمر یك دستگاه كوچكی است كه وقتی كارت بانكی را روی آن می كشید، تمام اطلاعات آن كارت را در خودش ذخیره می كند. پس از این، كافی است به رمز عبور شما دسترسی داشته باشند تا بتوانند از حساب تان پول برداشت كنند.
او سفارش كرد كه خریداران هیچ گاه رمز كارت بانكی را به فروشنده یا افراد دیگر ندهند و همچنین كارت بانكی را خودشان در دستگاه بكشند تا گرفتار اینگونه كلاهبرداری نشوند.
منبع: لینك بگیر دات كام
5.0 / 5
2377
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب شگردهای جدید كلاهبرداری از كارت های بانكی