مسابقه خودروهای خودران در المپیک فناوری 2024
با پایان یافتن مرحله سرعت مقدماتی لیگ خودروهای خودران المپیک فناوری 2024، سه تیم برتر مشخص شدند.
در این مطلب می خوانید:- بخشهای اصلی المپیک فناوری
- پارک فناوری پردیس و المپیک فناوری
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، مرحله سرعت مقدماتی لیگ خودرو های خودران المپیک فناوری ۲۰۲۴ برای کسب بهترین زمان انجام شد و در این دور از رقابت ها تیم SRB.CE با امتیاز ۵۵۵.۱۰۰۰ بیشترین امتیاز را کسب نمود.
مرحله سرعت مقدماتی لیگ خودرو های خودران المپیک فناوری ۱۴۰۳ با رقابت ۹ تیم و در سه مرحله انجام شد.
در این مرحله خودرو های خودران برای به دست آوردن بهترین زمان به رقابت با یکدیگر پرداختند. در بخش رقابت سرعت، خودرو باید بطور خودکار از نقاط بازرسی قرار داده شده در راه عبور کند.
بعد از پایان این دور از رقابت، تیم SRB.CE با امتیاز ۵۵۵.۱۰۰۰ بیشترین امتیاز را کسب نمود. تیم IUST ۲ نیز با کسب ۵۱۴.۰۶۰۰ امتیاز و تیم ACE با کسب ۵۱۱.۴۳۷۵ امتیاز در رده های بعدی قرار گرفتند.
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، رقابت های المپیک فناوری ۲۰۱۴ در ۵ حوزه هوش مصنوعی، برنامه نویسی، امنیت سایبری، رباتیک و پهپاد از اول آبان در محل منطقه بین المللی نوآوری ایران (پارک فناوری پردیس) آغاز به کار کرده و تا هفتم آبان جاری ادامه دارد.
رقابت خودرو های خودران یکی از رقابت های لیگ رباتیک است که در منطقه بین المللی ایران درحال برگزاری است. در این دوره از مسابقات چالش تیم ها برای حل مسائل بیشتر است و تیم ها در مسابقه با کار تیمی این چالش را حل می کنند.
المپیک فناوری، بستری است برای شناسایی استعدادهای برتر فناوری در کشور به منظور معرفی و بهکارگیری از ایشان در پروژهها و مسائل واقعی. برگزاری سالانه رقابتهای المپیک فناوری در کشور موجب میشود که:
حوزههای مختلف فناوری به واسطه این رقابتها ترویج شود؛
علاقهمندان به این حوزهها سطح دانش فنی خود را در این رقابتها محک بزنند و نسبت به افزایش آن اقدام نمایند؛
برترین استعدادهای هر حوزهی فناوری در کشور به صورت سالیانه شناسایی شوند؛
از این استعدادهای برتر برای پیشبرد پروژههای دانشبنیان در کشور استفاده گردد.
المپیک فناوری چیست؟
المپیک فناوری بستری برای رقابت افراد در حوزههای مختلف فنی است که برای اولین بار در پنج رشته اصلی شامل هوش مصنوعی، برنامهنویسی، امنیت سایبری، رباتیک و پهپاد برگزار میشود. هر یک از این رقابتها خود از چندین لیگ مختلف تشکیل شده تا حیطههای مختلف تخصصی را در هر حوزه پوشش دهد؛ به نحوی که:
رقابتهای برنامهنویسی شامل: لیگهای الگوریتم، JAVA، PHP و Front-end
رقابتهای هوش مصنوعی شامل: لیگهای پردازش متن، پردازش داده و پردازش تصویر
رقابتهای رباتیک شامل: لیگ خودروهای خودران، رباتهای ورزشی، رباتهای امدادگر، رباتهای جنگنده، رباتهای پرنده
رقابتهای پهپادی شامل: لیگ پرندههای سرعتی، لیگ پرندههای فضای بسته
رقابتهای امنیت سایبری: لیگ Red Team و Blue Team، لیگ CTF
قوانین هر یک از لیگها مطابق با قوانین جهانی در آن حوزه فنی است و برای داوری از افراد خبره و اساتید دانشگاه دعوت به عمل آمده است.
اهداف برگزاری المپیک فناوری
شناسایی استعدادها: برگزاری مسابقات علمی و فناوری، فرصتی مناسب برای شناسایی و جذب افراد با استعداد و توانمند در زمینههای مختلف است.
ارتقاء تخصصها: شرکت در المپیک فناوری، فرصتی برای افزایش تخصصها، یادگیری مفاهیم جدید و تعامل با افراد دیگر در حوزههای مشابه را فراهم میکند.
بهکارگیری استعدادهای برتر: بهرهبردار اصلی این رقابتها شرکتهای فناور فعال خواهند بود تا بتوانند نیروی انسانی نخبه و با استعداد را از طریق این رقابتها شناسایی و جذب نمایند.
ترویج همکاری و کار تیمی: مسابقات المپیک فناوری، افراد را به همکاری و تعامل در تیمها تشویق میکنند. این تجربه میتواند مهارتهای ارتباطی و توانایی کار در گروه را تقویت کند.
تشویق نوآوری و خلاقیت: ارائه راهکارهای نوآورانه و خلاقانه به مسائل مطرح شده نیز از جمله موضوعاتی است که میتوان در رابطه با تقویت نیاز کسب و کارها به آن اشاره نمود.
بخشهای اصلی المپیک فناوری
بخشهای رقابتی: رقابتهای اصلی در پنج حوزه فناوری ذکر شده در بالا در این بخشها برگزار میشود.
بوتکمپهای تخصصی: ارائه آموزشهای تخصصی فنی به افراد علاقهمند با رویکرد جذب آنها در شرکتهای فناور.
ایستگاه کار و اشتغال: با احصای فرصتهای شغلی از شرکتهای فناور فعال، اقدام به معرفی نیروی انسانی دانشی و برگزاری جلسات مصاحبه در ایام برگزاری رویداد مینماید.
استیجهای تخصصی: محلی برای حضور صاحبنظران و سخنرانان برای بیان دیدگاهها و مسائل روز هر حوزه.
پارک فناوری پردیس و المپیک فناوری
پارک فناوری پردیس از بدو تأسیس تلاش کرده تا ضمن فعالیتهایی که در قالب ارائه خدمات به اعضای خود انجام میدهد، نیاز کشور را شناسایی و به طبع آن به منظور حل آن نیاز، اثرگذاری نماید. در این بین میتوان به اثرگذاری علمی این پارک در جهان اسلام با ایجاد رویداد جایزه مصطفی (ص)، اثرگذاری در حوزه تبادل فناوری کشور با ایجاد شبکه فنبازار ملی ایران و نیز اثرگذاری فعال در زیستبوم نوآوری کشور با ایجاد مرکز شتابدهی نوآوری، کارخانههای نوآوری آزادی و هایوی و نیز نمایشگاه بینالمللی اینوتکس نام برد.
منبع: linkbegir.com
5.0 / 5
341
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب مسابقه خودروهای خودران در المپیک فناوری 2024