گوشی اندرویدی ضدسرقت گوگل


به گزارش لینک بگیر دات کام، گوگل در اندروید ۱۵ که دومین نسخه بتای آن امروز عرضه می شود، سرقت اطلاعات را برای سارقان تلفن همراه شما بسیار دشوار می کند.

به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، گوگل پس از کنار گذاشتن سنت ها و اختصاص کل سخنرانی رویداد I/O خود به نشان دادن اینکه چگونه هوش مصنوعی را در هر چیزی که قابل تصور است، ادغام می کند، این شرکت روز دوم کنفرانس توسعه دهندگان را به اندروید اختصاص داد.
گوگل در کنار عرضه دومین نسخه بتا از اندروید ۱۵ از خاصیت های امنیتی اعلام نشده قبلی در نرم افزار موبایل ۲۰۲۴ خود همچون تشخیص سرقت مبتنی بر هوش مصنوعی، محافظت در مقابل کلاهبرداری گوگل پلی و موارد دیگر رونمایی کرد.
«قفل تشخیص سرقت» یک خاصیت جدید در اندروید ۱۵ است که از هوش مصنوعی برای پیشبینی سرقت تلفن همراه و قفل کردن موارد برمبنای آن استفاده می نماید.
گوگل می گوید الگوریتم هایش می توانند حرکات در ارتباط با سرقت تلفن همراه را تشخیص دهند. اگر یک گوشی دارای اندروید ۱۵ یکی از این موقعیت ها را شناسایی کند، صفحه نمایش گوشی به سرعت قفل می شود و دسترسی به داده های کاربر را برای سارق خیلی سخت تر می کند.
همین طور یک خاصیت به نام قفل از طریق دور(Remote Lock) به کاربر این امکان را می دهد که اگر کسی موفق به سرقت گوشی بدون فعال کردن قفل تشخیص سرقت شود، به سرعت گوشی خودرا قفل کند.
همانطور که از نام این خاصیت پیداست، با آن میتوان صفحه تلفن همراه را ازراه دور از هر دستگاهی فقط با شماره تلفن خود قفل کرد. این برای پیشگیری از موقعیت هایی طراحی شده است که شخصی تلفنش را می دزدند یا گم می کند، اما رمز عبور حساب گوگل خودرا برای دسترسی به Find My Device نمی داند.
در یک خاصیت مشابه، چیزی به نام قفل دستگاه خاموش(Offline Device Lock) به طور خودکار صفحه تلفن همراه کاربر را قفل می کند و وقتی تلفن شما خارج از شبکه قرار می گیرد، برای باز کردن این قفل به احراز هویت نیاز است.
این خاصیت برای مقابله با دزدانی طراحی شده است که به سرعت یک دستگاه دزدیده شده را پیش از این که مالک آن را ازراه دور قفل کند، خاموش می کنند.
در عین حال، یک به روزرسانی در بخش بازنشانی دستگاه به تنظیمات کارخانه یا همان factory reset، شما را به تایید اعتبارنامه برای استفاده از تلفن پس از پاک کردن داده ها ملزم می کند که همین مبحث در وهله اول انگیزه را برای سرقت می کاهد.
علاوه بر این، غیرفعال کردن خاصیت Find My Device یا طولانی تر کردن مهلت زمانی روشن ماندن صفحه نمایش تلفن همراه به احراز هویت امنیتی نیاز دارد، چیزی که یکی دیگر از روش های متداول سارقان تلفن همراه برای بازنشانی دستگاه قبل از قفل شدن آنست.
همین طور مشابه با قابلیتی که شرکت اپل در اوایل سالجاری عرضه نمود، اندروید ۱۵ هم در هنگام تلاش برای تغییر تنظیمات امنیتی حساب (تغییر پین، غیرفعال کردن صیانت از سرقت یا دسترسی به کلیدهای عبور) از یک مکان نامعتبر به احراز هویت اضافی نیاز دارد.


 

1403/02/28
16:24:27
5.0 / 5
443
تگهای مطلب: گوگل , امنیت , اندروید , گوشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱