نگاهی به حملات سایبری در سال ۲۰۱۸


به گزارش لینك بگیر دات كام بر مبنای تحقیقات و برآوردهای انجام شده، حملات سایبری توسط بدافزارها در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود می رسد.


به گزارش لینك بگیر دات كام به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت آی تی پروپورتال، حملات بدافزارها، باج افزارها و ویروس های رایانه ای كه در سال ۲۰۱۷ در مقایسه با سالهای گذشته به بیشترین حد خود رسیده بود، هم اكنون تحقیقات جدید صورت گرفته، پیش بینی می كنند كه سال آینده میلادی حملات سایبری توسط بدافزارهای جدید ركورد خواهند زد.

موسسه پیش بینی بدافزارها در سال ۲۰۱۸ به نام سوفولب (SophosLabs) برآورد كرده است كه خطرات و تهدیداتی كه حملات سایبری برای موسسات، شركت ها، بانكها و كاربران عادی تولید می كردند، نه تنها در سال آینده میلادی كمتر نخواهد شد، بلكه ركورد سالهای گذشته را هم خواهد زد. این موسسه همینطور اعلام كرده است همانطور كه در سال ۲۰۱۷ سیستم عامل های ویندوز، لینوكس و آندروید از جمله بیشترین سیستم عامل هایی بوده اند كه مورد حمله قرار گرفته اند، در سال ۲۰۱۸ هم سیستم عامل های مذكور جز صدمه پذیرترین ها خواهند بود.

كارشناسان امنیت سایبری اعلام كرده اند كه حتی با وجود تدابیر امنیتی بسیار بالای سازمانهای مختلف درجهان، بدافزارها آنقدر تكامل یافته شده اند كه بتوانند اطلاعات مورد نظرخود را به سرقت ببرند.

بر اساس گزارش های منتشر شده، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال جاری میلادی۲۰۱۷نیز به اوج خود رسیده است. و حالا خبر اینكه قرار است در سالهای آتی اوضاع از این كه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران كننده بنظر می رسد.

همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و صدمه های جبران ناپذیری می شوند كه از جمله مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره كرد.

باج افزار، بدافزاری است كه به مجرمان اینترنتی این امكان را می دهد تا بتوانند با استفاده از كنترل از طریق دور، رایانه شخص قربانی را قفل كنند به گونه ای كه كاربر نتواند از سیستم خود استفاده كند، سپس یك پنجره روی رایانه شخص نمایان می گردد و به او اخطار می دهد تا زمانی كه هزینه ای پرداخته نشود، نمی تواند قفل فایلهای رایانه اش را بازكرده و ازآن استفاده كند.

حالا بر مبنای پیش بینی های تحلیلگران و متخصصان امنیت سایبری، بدافزارها و باج افزارها آنقدر تكامل یافته اند كه احیانا در سال آینده دیگر تنها به قفل و رمزنگاری كردن فایل های موجود در رایانه ها اكتفا و بسنده نمی كنند و به طور كلی دسترسی كاربران به فایل های موجود در رایانه ها را قطع می كنند به گونه ای كاربر تا زمانی كه پول مورد نیاز مجرمان سایبری را نپردازد، به هیچ وجه حتی نمی تواند رایانه خویش را روشن كرده و وارد آن شود.

حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) به طور قطع یكی ازمهلك ترین حملاتی است كه در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.

حملاتی كه بدافزار واناكرای در سال قبل به كشورها، سازمانها و شركتهای بسیاری كرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. اخیرا هم ویروس رایانه ای و بدافزار "خرگوش بد" سرو صدای بسیاری به راه انداخته است و به شركت ها و بانك ها و موسسات كوچك و بزرگی در كشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله كرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.

دوركا پولاتای – پژوهشگر و محقق امینت سایبری موسسه سوفولب – دراین باره خاطرنشان می كند: " اگر تابحال بدافزارها به رایانه ها بیشتر از سایر دستگاهها و گجت های الكترونیكی حمله می كردند، باید در اینجا گفت كه از این پس باید منتظر هك شدن همه دستگاههای الكترونیكی كه از آن استفاده می كنید باشید".





 

1396/08/14
23:15:52
5.0 / 5
5044
تگهای مطلب: باج افزار , بدافزار , سایبر , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴