-
ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل اعلام کرد که 12000 کارمند خود را در سراسر جهان اخراج می کند.
-
مدیرعامل گوگل روز جمعه از طریق ایمیلی به کارکنان خود درباره اخراج کارکنان اطلاع داد.
-
اخیراً، ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت اعلام کرد که 10000 کارمند خود را اخراج می کند.
پس از مایکروسافت، ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل اعلام کرد که 12000 کارمند خود را در سراسر جهان اخراج می کند. مدیر عامل گوگل اول بهمن ماه 1401 از طریق ایمیلی به کارکنان در مورد اخراج کارکنان خبر داد. پیچای گفت که مسئولیت کامل تصمیماتی را بر عهده می گیرد که غول فناوری را به چنین تصمیمات سختی سوق داده است. او همچنین پذیرفت که گوگل در چند سال گذشته استخدام کرده است. پیچای در نامه ای به کارمندان خاطرنشان کرد: "طی دو سال گذشته دوره هایی از رشد چشمگیر را شاهد بودیم. برای تطبیق و تقویت این رشد، ما برای یک واقعیت اقتصادی متفاوت از آنچه امروز با آن روبرو هستیم استخدام کردیم."
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از ایسنا، در دوران پاندمی کووید ۱۹ که شرکتهای فناوری در رویارویی با افزایش تقاضا، افراد زیادی را استخدام کردند، اپل نسبت به شرکتهای فناوری بزرگ دیگر، کارمندان کمتری اضافه کرد. به علاوه، بررسی بلومبرگ نشان داده است اپل درآمد بیشتری به ازای هر استخدام جدید در مقایسه با سایر همتایانش تولید کرد.
این رویکرد محتاطانه تر، حالا به ثمر رسیده است. هر چند اپل، استخدام در برخی از حوزه ها را متوقف کرده و میزان هزینه را بخصوص خارج از بخش پژوهش و توسعه، محدود نگه داشته اما هنوز به اخراجهای گسترده ای که در شرکتهای آمازون، گوگل، متا پلتفرمز و غولهای فناوری دیگر در جریان است، متوسل نشده است.
پیتر گارنری از ساکسو بانک می گوید: این به منزله کیفیت بهتر مدیریت در اپل، در مقایسه با سایر شرکتهای فناوری است که ظاهرا سیگنال ها را در دوران پاندمی به درستی نخواندند.
اپل هفته گذشته برنامه هایی را برای تقویت منابع انسانی از راه استخدام اولین مدیر ارشد کارکنان اعلام نمود. بخش منابع انسانی تا پیش از این تحت نظارت دیردر اوبرایان، مدیر ارشد بخش خرده فروشی بود.
بسیاری از شرکتهای فناوری اذعان کرده اند که در دوران پاندمی با حسابی که روی تغییر سبک زندگی همچون دورکاری، خرید آنلاین و عادتهای بازی ویدئویی باز کرده بودند، بیش از اندازه استخدام انجام دادند. حالا این شرکتها فروکش این موج را مشاهده می کنند. شرکت "زوم تکنولوژی" که یکی از بزرگترین برنده های دوران قرنطینه کووید ۱۹ است، هفته گذشته اعلام نمود ۱۵ درصد از کارکنانش را تعدیل می کند.
در مقابل، اپل محتاطتر بود و شمار کارکنانش از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲، تنها ۲۰ درصد افزوده شد در حالیکه این افزایش در آلفابت ۶۰ درصد و در آمازون نزدیک به دو برابر بود. این دو شرکت حالا اخراج حدود ۳۰ هزار کارمند را اعلام نموده اند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل همینطور در سالهای پاندمی کووید، برخلاف اغلب شرکتهای فناوری، درآمد بیشتری به ازای هر کارمند جدید داشت. با این وجود، تعداد کارکنان به تنهایی نمی تواند برتری اپل نسبت به رقبانش را به صورت کامل توضیح دهد. این شرکت فروش بالایی دارد که نشان داده است کارآمدی آن، فراتر از سیاستهای استخدام است.
اخراج گوگل در ایالات متحده آغاز شده است و در روزهای آینده توسط سایر کشورها (احتمالا هند) دنبال خواهد شد. پیچای خاطرنشان کرد: «ما قبلاً یک ایمیل جداگانه برای کارمندانی در ایالات متحده که تحت تأثیر قرار گرفتهاند ارسال کردهایم. در کشورهای دیگر، به دلیل قوانین و اقدامات محلی، این روند طولانیتر خواهد بود».
متن کامل نامه ساندار پیچای مدیر عامل شرکت به کارمندان گوگل که شغل خود را از دست می دهند: از شما متشکرم که این همه سخت کار می کنید
مدیر عامل گوگل اعلام کرده است که به کارمندان آسیب دیده حقوق خود و بسیاری از مزایای دیگر را پرداخت می کند. او گفت که کارمندانی که در ایالات متحده تحت تأثیر قرار میگیرند دوره کامل اطلاع رسانی (حداقل 60 روز)، «بسته اخراج از 16 هفته حقوق به اضافه دو هفته برای هر سال اضافی در Google»، «حداقل 16 هفته تسریع در واگذاری GSU» دریافت خواهند کرد. ، پاداش های 2022 و زمان تعطیلات باقی مانده، و "6 ماه مراقبت های بهداشتی،
خدمات کاریابی و حمایت از مهاجرت برای افراد آسیب دیده". پیچای قول داد از کارکنان تحت تاثیر اخراج در خارج از ایالات متحده مطابق با رویه های محلی حمایت کند.
منبع: لینك بگیر دات كام