تاثیر اسکرول مداوم گوگل بر سئو


اگر تنها یک صفحه از نتایج جستجو وجود داشته باشد، رتبه بندی در صفحه اول گوگل بی فایده خواهد بود. بیاموزید که با این تغییر چه اتفاقاتی می تواند بیفتد.


در این مطلب می خوانید:
  1. اسکرول مداوم چگونه بر تجربه جستجو و سئو تاثیر می گذارد؟
  2. با وجود اسکرول چگونه متخصصان سئو می توانند بهینه سازی را ادامه دهند؟

در ماه دسامبر، گوگل اسکرول مداوم را به نتایج جستجوی دسکتاپ معرفی کرد. متخصصان سئو بلافاصله پیش بینی کردند که این حرکت چه تاثیری بر صنعت خواهد داشت. در این مقاله این تاثیر را بر تجربه جستجو و نحوه سازگاری سئو بررسی خواهیم کرد.

مفهوم اسکرول امروزه در وب فراگیر شده است. اکثر صفحات وب "زیر قسمت" گسترش یافته اند و محتوا عمدتاً از طریق اسکرول  قابل دسترسی است، که ساده ترین راه برای اسکرول در وب سایت ها است. به همین دلیل است که در سال‌های اخیر، تجربه کاربر اسکرول با تداوم بهبود یافته است. به این ترتیب، وقتی کاربر به پایین صفحه  اسکرول میکند، محتوای وب بر حسب تقاضا بارگذاری می شود که به "اسکرول بی نهایت" نامیده می شود. اما از نظر فنی واقعاً بی نهایت نیست، زیرا اسکرول  فقط تا زمانی که محتوایی برای نمایش وجود دارد، دوام می آورد. اکثر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی این رویکرد را برای نشان دادن جریان نامحدود به کاربران اجرا می‌کنند. برخی از ناشران حتی شروع به ادغام روش های صفحه بندی و اسکرول  کرده اند.

به طور کلی احتمال اسکرول کردن افراد بسیار بیشتر از کلیک کردن است. از طرفی بر کسی پوشیده نیست که اکثر جستجوگران فقط روی نتایج جستجو در صفحه 1 گوگل کلیک می کنند. در صنعت سئو یک شوخی قدیمی وجود دارد که بهترین مکان برای پنهان کردن جسد، صفحه 2 نتایج جستجوی گوگل است.

 

در طول سال‌ها ما مطالعاتی را مشاهده کرده‌ایم که توزیع کلیک‌ها را بر روی نتایج جستجو و آزمایش‌های تجربه کاربر را تجزیه و تحلیل می‌کنند و در مورد اینکه چگونه "تا" (یا اسکرول ) بر روی دید عناصر صفحه و قابلیت استفاده به طور کلی تأثیر می‌گذارد را نیز بررسی میکند.

هنگامی که استعاره های صفحه و صفحه اول به وب منتقل شدند، بسیاری از صاحبان وب سایت شروع به اعمال قانون مشابه برای محتوای آنلاین کردند.

برخی از کارشناسان بر این باورند که قرار دادن مهم‌ترین عناصر در بالای صفحه در جایی که بدون اسکرول  قابل مشاهده است، حیاتی است، برخی دیگر نیز فکر می‌کنند که این یک افسانه در وب است، زیرا اکثر مردم تمایل دارند به هر حال برای مشاهده بقیه یک صفحه وب به پایین اسکرول کنند. اما اکثر کارشناسان موافق هستند که قرار دادن تا حد امکان در صفحه اصلی یا صفحه فرود مهم و ضروری می باشد. از طرفی به طور متوسط 80٪ از بازدیدکنندگان وب سایت تنها یک صفحه را در طول بازدید خود می بینند و بدون کلیک کردن روی چیزی به عقب باز می گردند. بنابراین به نظر می رسد یک راه حل ترکیبی بهترین مصالحه باشد: نمایش عناصر مهم در بالای صفحه و مشاهده بقیه در اسکرول بدون تکیه بر کلیک روی صفحات دیگر.

برخی از طراحان سایت حتی جلوه های فانتزی ایجاد می کنند تا تجربه اسکرول  در یک صفحه یا محتوا را بیشتر کنند و استعاره صفحه را به کلی حذف کنند تا "وب سایت های یک صفحه ای" ایجاد کنند. ظاهراً این رویکردی است که گوگل برای نتایج جستجوی خود در پیش گرفته است.

 

اسکرول مداوم چگونه بر تجربه جستجو و سئو تاثیر می گذارد؟

راه‌های بالقوه زیادی وجود دارد که اسکرول مداوم می‌تواند بر تجربه جستجو در گوگل و در نتیجه روی شیوه‌های سئو تأثیر بگذارد. در ادامه ایده هایی در مورد تاثیر اسکرول بر سئو را بررسی خواهیم کرد:

 

دیگر نتیجه «صفحه 1» وجود ندارد

بیایید با نتیجه آشکار شروع کنیم. دیگر یک "صفحه 1" واقعی وجود نخواهد داشت و بدین ترتیب همه می توانند در صفحه اول رتبه بندی شوند و با اسکرول کردن به پایین نتایج بیشتر مشاهده خواهد شد. بنابراین این احتمال بسیار بیشتر است که افراد به دلیل راحتی جدید، بیشتر از 10 نتیجه ارگانیک برتر معمولی به پایین را نیز ببینند.

آریج ابوعلی، سئوکار فنی و بنیانگذار Crawlina، از این نتیجه گیری پشتیبانی می کند و می گوید:

"انسان ها ذاتا اسکرول گر هستند. این خبر خوبی است و احتمالاً در نرخ کلیک بهتر برای دامنه های با رتبه پایین تر منعکس خواهد شد."

 

سه نتیجه ی اول و برتر ممکن است توجه خود را از دست بدهند

در حال حاضر، 3 نتیجه برتر جایی است که بیشترین کلیک‌های ارگانیک به آن می‌رسد. این احتمالاً در آینده نزدیک تغییر نخواهد کرد، اما ممکن است تسلط آنها کاهش یابد. با توجه به گزینه های اضافی در پایین تر، ممکن است افراد به اسکرول بیشتر عادت کنند و کمتر به نتایج برتر اعتماد کنند.

 

تبلیغات و ویژگی های بیشتر در بالا

از آنجایی که گوگل فضای بالقوه بیشتری برای پر کردن تبلیغات و ویژگی‌های ویژه دارد، بهانه بهتری نیز برای پایین آوردن نتایج ارگانیک وجود دارد. همچنین احتمالاً می‌توانیم انتظار ویژگی‌های ویژه بیشتری را در بالا داشته باشیم زیرا نمی‌توان آنها را به درستی در زیر نتایج اسکرول مداوم نشان داد.

وب‌سایت‌های دارای فوتر، با وجود داشتن قابلیت اسکرول بی‌نهایت، اغلب یک کابوس قابل استفاده هستند. کاربران باید پاورقی ناپدید شده را تعقیب کنند تا به پیوند پاورقی برسند و روی آن کلیک کنند. بنابراین، ما به طور بالقوه تبلیغات و ویژگی های زیادی را در زیر نتایج ارگانیک نخواهیم دید.

 

تعداد کمتر یا بیشتر نتیجه از یک وب سایت

در گذشته می توانستید دو نتیجه در صفحات 1 یا 2 یا حتی دو نتیجه جداگانه در صفحات مختلف دریافت کنید. وقتی تنظیمات نمایش را از 10 نتیجه در هر صفحه به 100 تغییر می‌دهید، ممکن است دو نتیجه را برای یک وب‌سایت با هم مشاهده کنید، علی‌رغم اینکه آنها معمولاً بیش از چند موقعیت از هم فاصله دارند.

جالب است که ببینیم گوگل از این به بعد چگونه با آن برخورد خواهد کرد. چنین نتایج ترکیبی ممکن است در ابتدا متداول‌تر شوند، اما زمانی که گوگل ارتباط را با واقعیت جدید اسکرول مداوم تنظیم کرد، کمتر نشان داده می‌شوند.

 

با وجود اسکرول چگونه متخصصان سئو می توانند بهینه سازی را ادامه دهند؟

اکنون سوال این است که با توجه به پیشرفت اسکرول، چگونه به عنوان ناشر، تولیدکننده محتوا و متخصص سئو می توان با این شرایط جدید سازگار شد؟

با توجه به پیشرفت‌های گذشته، این تغییرات را در رویکرد سئو و برنامه‌های بازاریابی محتوای بلندمدت خود در نظر بگیرید. هنوز هم توصیه می شود که در 3 رتبه ی برتر قرار بگیرید و با کمک تقویت سئوی سایت خود و با دریافت بک لینک معتبر و مرتبط با سایت خود، سئوی آن را همچنان تقویت کنید.

توجه داشته باشید که با وجود اسکرول، با توجه به تعداد بیشتری از نتایج ارگانیک که مردم از این به بعد مطالعه خواهند کرد، مهمتر از همیشه برجسته شدن در نتیجه های جستجو حائز اهمیت است.

برخی از تکنیک هایی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • قطعه های ویژه
  • شخصیت های خاص
  • ایموجی ها

در حالت ایده‌آل، همیشه باید عناوین صفحه و توضیحات متا خود را بهینه کنید تا جستجوگران فقط فهرستی را با بیشترین تعداد در جلو یا مقاله با آخرین تاریخ قبل از توضیحات انتخاب نکنند.

از ویژگی‌های گوگل مانند تصاویر نیز استفاده کنید. اگر نمی توانید آنها را شکست دهید، به آنها بپیوندید و توجه داشته باشید که شما باید طبق قوانین گوگل بازی کنید.

هم چنین می‌توانید با بهینه‌سازی محتوای خود برای ویژگی‌های خاص گوگل، رفتار ترجیحی دریافت کنید. محتوای تصویری و ویدیویی نیز راهی دیگر برای راه یابی سریع به سمت بالا و قابل کلیک تر بودن نسبت به رقبا می باشد. با استفاده از فرمت های مختلف، محتوای نوشته شده خود را به صورت تصویر یا ویدیو تغییر دهید و یا از رپورتاژ آگهی تخصصی در حوزه کاری سایت خود استفاده نمایید. توجه داشته باشید که ایجاد تصاویر اختصاصی (عکس، تجسم، اینفوگرافیک) یا ویدیوها (مصاحبه، آموزش، بررسی) می تواند شانس شما را برای کلیک کردن افزایش دهد.

1401/11/01
21:51:55
5.0 / 5
479
تگهای مطلب: آموزش سئو , سئوی داخلی , گوگل , سئوی خارجی
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
از دست ندهید!