چگونه بهبود سرعت صفحه رتبه بندی سئو را افزایش می دهد؟


هرچه صفحه شما سریعتر بارگذاری شود، رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل خواهد داشت. پس در ادامه نحوه ارزیابی و بهینه سازی سرعت وب سایت خود را به شما می آموزیم.

پس از ماه‌ها آماده‌سازی، یادگیری و سرمایه‌گذاری، بالاخره یک وب‌سایت کامل و آماده برای کار دارید! طراحی جذاب و در عین حال ساده است، متن واضح و خواناست، و شما از دیدن واکنش مشتریان هیجان زده هستید. قبل از اینکه سایت را راه اندازی کنید، یک آزمایش سریع انجام می دهید تا متوجه شوید که صفحات به آن سرعتی که انتظار داشتید بارگیری نمی شوند.
تمام زحمات شما هدر نرفته است. فقط مشکلی در سرعت سایت یا سرعت صفحه (page speed) وجود دارد. در هر صورت، چیزی باید اصلاح شود زیرا هر دوی این معیارها نقش مهمی در عملکرد سایت شما دارند. این زمان انتظار نه تنها بازدیدکنندگان را فراری می دهد، بلکه به رتبه‌بندی سئوی سایت شما نیز آسیب می‌زند. در این آموزش سئوی لینک بگیر دات کام در مورد سرعت صفحه، چرایی اهمیت آن و چگونگی بهبود آن صحبت خواهیم کرد.
 

سرعت صفحه چیست؟

سرعت صفحه یا Page Speed مدت زمان بارگذاری محتوای یک صفحه وب خاص را اندازه گیری می کند. به راحتی می توان این عبارت را با کلمات دیگر مرتبط با بهینه سازی سایت مانند "سرعت سایت" اشتباه گرفت، که به میانگین زمان بارگذاری بیش از یک صفحه نمونه در یک سایت خاص اشاره دارد. از سوی دیگر، سرعت صفحه به طور خاص به زمان بارگذاری یک صفحه وب منفرد اشاره دارد. عوامل زیادی در نهایت سرعت صفحه را تعیین می کنند، از جمله کیفیت سرور، اندازه فایل، فشرده سازی تصویر و موارد دیگر.
 
همانطور که گفته شد، برخی از تمایزات مهم وجود دارد که هنگام صحبت در مورد این معیار باید از آنها آگاه باشید. با وجود داشتن یک تعریف به ظاهر ساده، روش های مختلفی برای اندازه گیری سرعت صفحه وجود دارد. در اینجا، سه نمونه از رایج‌ترین نمونه‌ها را بیان می‌کنیم:
 
زمان تا اولین بایت یا Time to First Byte (TTFB): این فاکتور مدت زمان شروع بارگذاری صفحه را ارزیابی می کند.
آیا می دانید آن صفحه سفیدی که گاهی درست قبل از بارگیری کامل صفحه وب ظاهر می شود چیست؟ این در عمل همان TTFB است.
 
صفحه کاملا بارگذاری شده (Fully Loaded Page): این فاکتور اندازه گیری، زمان بارگذاری 100 درصدی صفحه مورد نظر را بررسی می کند. این مستقیم ترین راه برای اندازه گیری سرعت صفحه است.
 
اولین رنگ معنادار/اولین رنگ متنی: این زمان مورد نیاز برای بارگیری مقدار کافی از منابع در یک صفحه وب است تا در واقع آنچه را که در آنجا وجود دارد، بخواند.
 
این یک معیار مهم است زیرا به کاربران این امکان را می دهد که درک بهتری از نحوه تجربه بازدیدکنندگان سایت (UX) و تعامل با آن با صفحه وب داشته باشند. برای مثال، شاید بینش‌های سرعت صفحه نشان می‌دهند که بارگذاری یک پست وبلاگ ۱۵ ثانیه طول می‌کشد. اگرچه ممکن است زمان زیادی به نظر برسد (که همینطور است)، این معیار سرعت صفحه به تنهایی اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار نمی دهد. ممکن است مشخص شود که بازدیدکنندگان با اولین رنگ معنی دار در دو ثانیه مواجه می شوند، بنابراین آنها به سرعت با صفحه تعامل می کنند.
 

رابطه سرعت صفحه و سئو

اگر امیدی به رتبه بندی سایت خود در جستجوهای گوگل دارید، باید روی بهبود سرعت صفحه سایت خود تمرکز کنید. بینش سرعت صفحه می تواند به شما ایده دقیقی از عملکرد سایت شما با موتورهای جستجو بدهد.
برای ادعای رسیدن به آن نقطه مطلوب در صفحه اول گوگل، سرعت صفحه شما باید با زمان بارگذاری 10 نتیجه برتر صفحه ارگانیک رقابت کند. در غیر این صورت، صفحه شما به صفحه دوم یا سوم گوگل منتقل می شود، جایی که اکثر جستجوگران هرگز از آن دیدن نمی کنند.
گوگل به سرعت صفحه اهمیت می دهد زیرا راهی برای تعیین کیفیت سایت و سنجش تجربه کاربر است. سایت هایی که با این معیار عملکرد خوبی دارند، رتبه بالایی در گوگل می گیرند. سرعت صفحه بهینه سازی شده منجر به ترافیک بیشتر از جستجوهای ارگانیک و در نهایت یک وب سایت موفق تر می شود.
 
توضیح این امر نسبتاً آسان است، می توانید با نگاهی به برخی اعداد واقعی، تأثیر سرعت صفحه بر سئو را بهتر درک کنید. بکلینکو مطالعه کاملی انجام داده که 11.8 میلیون نتیجه جستجوی گوگل و معیارهای 10 صفحه برتر را در این مطالعه بررسی کرده است. هدف از این مطالعه تعیین ویژگی‌هایی بود که در بین سایت‌های با عملکرد برتر مشترک بودند.
نتایج به سرعت از آنچه متخصصان سئو در تمام مدت تصور می کردند پشتیبانی کرد: سرعت صفحه نقش مهمی در رتبه بندی سایت ها دارد. هرچه صفحه شما سریعتر بارگذاری شود، رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل خواهد داشت. در این مطالعه، تمام صفحاتی که برای یک جستجوی خاص بالاترین رتبه را داشتند، سرعت صفحه بالایی داشتند. واضح بود که سازندگان سایت تلاش بیشتری برای بهینه سازی زمان بارگذاری خود انجام داده اند.
این مطالعه همچنین ارتباط بین صفحات با رتبه برتر و نرخ پرش پایین را نشان داد. به نظر می رسد نتایج صفحه دوم یا سوم گوگل به طور قابل توجهی دارای نرخ پرش بالاتری هستند. این یافته ها توسط معیارهای الگوریتم جدید گوگل برای سرعت صفحه تایید شد. طبق این سند، صفحات با زمان بارگذاری طولانی‌تر، نرخ پرش بالاتری را تجربه می‌کنند. صفحاتی که بارگذاری آنها بیش از پنج ثانیه طول می کشد، می توانند نرخ پرش 90% را انتظار داشته باشند. با گذشت هر ثانیه از آن، احتمال اینکه شخصی صفحه شما را قبل از بارگیری آن ترک کند، به طور تصاعدی افزایش می یابد.
یکی دیگر از نتایج واضح آخرین گزارش سرعت صفحه گوگل این است که اکثریت قریب به اتفاق سایت ها بدون توجه به الگوریتم، عملکرد بسیار کندی دارند.
بسیاری از صفحات و سایت ها پایین تر از سرعت بارگذاری ایده آل هستند. جالب اینجاست که صفحات در صنعت فناوری یکی از بالاترین میانگین سرعت ها را دارند که کمی بیش از 11 ثانیه است. این تقریباً چهار برابر سرعت بارگذاری بهینه (سه ثانیه یا کمتر) است.
خبر خوب این است که کسانی که زمان بارگذاری وب سایت را افزایش می دهند، برای رتبه بندی در صفحه اول گوگل مشکلی نخواهند داشت. خبر بد این است که این شاهکار به وضوح سخت تر از آن چیزی است که اکثر مردم تصور می کنند، زیرا به نظر می رسد بسیاری از سازندگان صفحه اهمیت سرعت سایت برای سئو را نمی دانند.
 
 

روشهای تشخیص سرعت صفحه

اکنون که متوجه شدید سرعت صفحه (Page Speed) و سرعت سایت (site speed) چگونه می تواند بر رتبه سایت تأثیر بگذارد، وقت آن است که صفحه خود را آزمایش کنید تا ببینید عملکرد آن چگونه است. با توجه به میانگین هایی که در بالا دیدیم، این احتمال وجود دارد که سایت شما بتواند از برخی پیشرفت های عمده استفاده کند. در حالی که برخی از تغییرات فوری می تواند تأثیر مثبتی بر زمان بارگذاری سایت شما داشته باشد، مهم است که ابتدا بینش دقیق سرعت صفحه را دریافت کنید. بهترین راه برای انجام این کار آزمایش سرعت صفحه است.
تست سرعت وب سایت gtmetrix.com یک مکان عالی برای شروع هنگام تشخیص سرعت صفحه است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که URL صفحه خود را وارد کنید. پس از چند ثانیه، یک گزارش دقیق با اطلاعات بینش سرعت صفحه و سایر اطلاعات ارزشمند برای کمک به درک عملکرد سایت خود در تلفن همراه خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که سرعت ایده آل سایت سه ثانیه یا کمتر است. نتایج همچنین راه‌هایی را برای بهبود سئوی صفحه موبایل و مقایسه‌هایی ارائه می‌دهد تا ببینید سایت شما چگونه در مقابل رقبا قرار می‌گیرد.
 

چگونه سرعت صفحه را افزایش دهیم

هنگامی که ایده دقیقی از سرعت صفحه ای که با آن کار می کنید دارید، زمان آن رسیده است که برای بهبود این عملکرد تلاش کنید. حتماً به نتایج تست سرعت صفحه رجوع کنید تا ببینید کدام قسمت‌ها به بیشترین توجه نیاز دارند. این نه تنها باعث صرفه جویی در زمان می شود، بلکه مطمئن می شوید که بیشترین بازده را برای تلاش های خود دریافت می کنید. به طور کلی، در اینجا برخی از بهترین راه ها برای بهبود سرعت صفحه آورده شده است:
 
کد سایت خود را بهینه کنید: کد نقش زیادی در عملکرد سایت شما ایفا می کند، به خصوص در زمان بارگذاری. برای بارگذاری سریع‌تر، حتماً نویسه‌های نامربوط، کاما، فاصله‌ها و سایر موارد غیر ضروری را حذف کنید.
 
امکان فشرده سازی: گاهی اوقات، کاربران اتصال مورد نیاز برای بارگیری بهینه صفحه وب شما را همانطور که هست ندارند. با یک برنامه فشرده سازی، صفحه شما می تواند به طور خودکار اندازه فایل را کاهش دهد تا در این موارد سریعتر بارگیری شود.
 
از تصاویر کوچکتر استفاده کنید: همه ما آن کیفیت شفاف را می خواهیم، ​​اما استفاده از تصاویر کوچکتر می تواند برای بهبود سرعت صفحه معجزه کند. یافتن تعادل بین کیفیت تصویر و اندازه تصویر بسیار مهم است.
 
اگر می‌خواهید در مورد راه‌های بیشتری برای بهبود سرعت صفحه بیاموزید، سایر آموزشهای سئوی لینک بگیر را که در آنها به جزئیات بیشتری می‌پردازیم مطالعه کنید.
 
چه از یک وب سایت به عنوان یک فروشگاه مجازی، یک پرتال فروش یا فقط به عنوان راهی برای ارتباط با مشتریان استفاده کنید، بهینه سازی سرعت صفحه بسیار مهم است. هنگامی که سرعت بارگذاری سریع است، بازدیدکنندگان بیشتر احتمال دارد که در سایت شما باقی بمانند. همچنین احتمال بیشتری وجود دارد که صفحه شما در صفحه اول گوگل رتبه بندی شود، که منجر به بهبود چشمگیر بازدیدکنندگان ارگانیک می شود - یک معیار مهم برای سایت های موفق. این برای سئوی داخلی شما اهمیت بالایی دارد، که البته در کنار آن باید روی سئوی خارجی (خرید رپورتاژآگهی یا بکلینک) نیز بطور موازی کار کنید، که ما در لینک بگیر دات کام برای بخش سئوی خارجی در کنار شما هستیم تا سایت شما به موفقیت چشمگیر برسد. 
1401/07/11
11:10:40
5.0 / 5
532
تگهای مطلب: آموزش سئو , سرعت سایت , سئوی داخلی , تحلیل سئو
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
از دست ندهید!