سیستم صورتحساب گوگل پلی برای توسعهدهندگانی که خریدهای درونبرنامهای کالاها و خدمات دیجیتالی توزیعشده در گوگل پلی را ارائه میکنند، لازم است. این به شما امکان می دهد تا به راحتی با میلیون ها کاربر در سراسر جهان تراکنش کنید و به کاربران روش های ایمن برای پرداخت و توانایی مدیریت پرداخت های خود را از یک مکان مرکزی می دهد. سیستم صورتحساب گوگل پلی نقش مهمی در کمک به ما در حفظ اعتماد کاربران و ایمن نگه داشتن گوگل پلی ایفا میکند.
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از رویترز، طبق اسناد دادگاه این شکایت در ارتباط با درآمد توسعه دهندگان از تولید اپلیکیشن برای موبایل های اندروید و تشویق کاربران به خرید در اپ بوده است. طبق شکایت توسعه دهندگان اپلیکیشن در دادگاه فدرال در سانفرانسیسکو، گوگل متهم شده با سواستفاده از سازش با تولید کنندگان موبایل، موانع فنی و توافقنامه های تقسیم درآمد اکوسیستم اپلیکیشن را محدود کند و در نتیجه بیشتر پرداخت ها از سیستم «گوگل پلی بیلینگ» (Google Play billing) با کارمزد از پیش تعیین شده ۳۰ درصد انجام شده است. این شرکت بعنوان بخشی از فرآیند تسویه شکایت باید ۹۰ میلیون دلار در صندوق برای پشتیبانی از توسعه دهندگانی سرمایه گذاری کند که درآمد سالانه شان از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ میلادی ۲ میلیون دلار یا کمتر بوده است. گوگل در یک پست وبلاگی نوشت: بیشتر توسعه دهندگان اپلیکیشن که از راه گوگل پلی به درآمد دست یافته اند، در صورت تمایل، شرایط دریافت پول از این صندوق را دارند.
همینطور این شرکت اعلام نمود سالانه کمیسیونی ۱۵ درصدی از اولین درآمد میلیونی توسعه دهندگان از گوگل پلی دریافت می کند. گوگل این اقدام را در سال ۲۰۲۱ میلادی شروع کرد. البته دادگاه باید این تسویه را تایید کند. به قول هاگنز برمن سوبول شاپیرو نماینده شاکیان، حدود ۴۸ هزار توسعه دهنده اپلیکیشن شایسته دریافت ۹۰ میلیون دلار غرامت مذکور هستند.
درباره سیستم صورتحساب گوگل پلی
سیستم صورتحساب گوگل پلی سرویسی است که به شما امکان میدهد محصولات و محتوای دیجیتال را در
برنامه Android خود بفروشید. میتوانید از سیستم صورتحساب گوگل پلی برای
فروش یکبار محصول یا اشتراکها به صورت مکرر استفاده کنید. برای یادگیری نحوه ادغام سیستم صورتحساب گوگل پلی در برنامه خود، از سایت برنامهنویسان Android دیدن کنید.
مگر اینکه توسط خطمشی پرداختها اجازه دیگری داده شود، خریدهایی که نیاز به استفاده از سیستم صورتحساب گوگل پلی دارند عبارتند از:
-
آیتم های دیجیتال (مانند ارزهای مجازی، زندگی اضافی، زمان پخش اضافی، آیتم های اضافی، شخصیت ها یا آواتارها)؛
-
خدمات اشتراک (مانند تناسب اندام، بازی، دوستیابی، آموزش، موسیقی، ویدئو، یا سایر خدمات اشتراک محتوا).
-
عملکرد یا محتوای برنامه (مانند نسخه بدون آگهی یک برنامه یا ویژگی های جدیدی که در نسخه رایگان موجود نیست).
-
نرمافزار و خدمات ابری (مانند خدمات ذخیرهسازی داده، نرمافزار بهرهوری کسبوکار یا نرمافزار مدیریت مالی).
خریدهایی که توسط سیستم صورتحساب گوگل پلی پشتیبانی نمیشوند عبارتند از:
-
خرید یا اجاره کالاهای فیزیکی (مانند خواربار، پوشاک، لوازم منزل یا لوازم الکترونیکی)؛
-
خرید خدمات فیزیکی (مانند خدمات حمل و نقل، بلیط هواپیما، عضویت در باشگاه، یا تحویل غذا).
-
پرداخت کارت اعتباری یا قبض آب و برق.
سیستم صورتحساب گوگل پلی نباید برای پرداختهای همتا به همتا، محتوایی که بازی آنلاین را تسهیل میکند یا هر دسته محصولی که تحت خطمشیهای محتوای مرکز پرداختهای Google غیرقابل قبول تلقی میشود، استفاده شود.
منبع: linkbegir.com