ورود گوگل به حوزه کاریابی


به گزارش لینک بگیر دات کام، یک پلت فرم کاریابی آنلاین از گوگل به رگولاتوری اتحادیه اروپا شکایت و ادعا کرده که گوگل به طرز ناعادلانه ای سرویس کاریابی گوگل را اولویت داده است.

بنگاه کاریابی (Employment agency) یا همان آژانس کاریابی، از مفاهیم مدیریت منابع انسانی است و به سازمان یا شرکتی اطلاق می‌شود، که کارفرمایان را به کارکنان متصل می‌کند. در تمامی کشورهای توسعه یافته، آژانس‌های کاریابی وظیفه استخدام و جذب کارکنان مورد نیاز شرکت‌ها را در مقیاس بزرگ و کوچک برعهده دارند.

به گزارش LinkBegir.com به نقل از رویترز، این احتمال وجود دارد که این شکایت تحقیقات مارگارت وستاگر، کمیسیونر آنتی تراست اتحادیه اروپا در سرویس «Google for Jobs» را تسریع کند. این در حالیست که تحقیق وستاگر درباره سرویس مذکور ۳ سال قبل آغاز شد. البته گوگل قبلاً اعلام نموده بود بعد از شکایت خدمات رقیب کاریابی آنلاین، تغییراتی در پلت فرم خود به وجود آورده است. «Google for Jobs»در سال ۲۰۱۸ میلادی در اروپا ارائه شد و در سال ۲۰۱۹ میلادی با انتقادات ۲۳ وب سایت کاریابی آنلاین روبرو شد. آنها ادعا می کردند گوگل با بهره گیری از سلطه خود بر بازار سبب شده، سهم آنها از بازار از بین برود. سرویس گوگل به پست های جمع آوری شده مربوط به خیلی از کارفرمایان پیوند می دهد و به جویندگان شغل اجازه می دهد فرصت های شغلی را فیلتر و ذخیره کنند.

البته آنها برای ثبت درخواست شغلی باید بجای دیگری مراجعه کنند. گوگل ویجت بزرگی را برای این ابزار در بالای نتایج برای کاوشهای معمولی وب قرار می دهد. در سالهای اخیر وستاگر به دلیلهای عملکردهای ضد رقابتی مختلف جریمه هایی بیش از ۸ میلیارد یورو برای گوگل وضع کرده است.

گوگل (Google) شرکت آمریکایی فعال در حوزهٔ فناوری اطلاعات شامل جستجوی اینترنتی، رایانش ابری و تبلیغات، نرم‌افزار و سخت‌افزار است که همه ما آنرا با موتور جستجوی معروفش می شناسیم. این شرکت توسط لری پیج و سرگئی برین تأسیس شد که هر دوی آن‌ها در دانشگاه استنفورد به عنوان دانشجوی دکترا حضور داشتند و با نام «مردان گوگل» شناخته می‌شدند. گوگل ابتدا به عنوان یک شرکت خصوصی در ۴ سپتامبر ۱۹۹۸ ثبت شد و فروش اولیه سهام آن در ۱۹ اوت ۲۰۰۴ انجام شد. لری پیج و سرگئی برین و اریک اشمیت قبول کردند که به مدت بیست سال، یعنی تا سال ۲۰۲۴ در کنار هم کار کنند. هدف گوگل از آغاز «سازماندهی کردن اطلاعات جهان و دسترس‌پذیر کردن آن‌ها برای عموم» بود، و شعار غیررسمی شرکت (که توسط مهندس گوگل امیت پاتل ابداع شد[۷] و توسط پل بوچهیت از آن حمایت شد) «شرور نباشید» (به انگلیسی: Don't Be Evil) بود. در سال ۲۰۰۶ شرکت به محل جدید و کنونیش در مانتین ویو، کالیفرنیا منتقل شد. در سال ۲۰۱۵، گوگل قسمت‌های مختلف خود را به صورت شرکت خوشه‌ای آلفابت سازماندهی کرد. گوگل اکنون بزرگ‌ترین زیرمجموعه‌ی آلفابت است.

جالب است بدانید گوگل بر گرفته شده از واژهٔ گوگول که به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است که گونه‌ای شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنی که گوگل قصد دارد تا خدمات، اهداف و اطلاع‌رسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد. گوگل به‌طور تخمینی دارای بیش از یک میلیون سرور در سراسر جهان است، و روزانه بر روی بیش از یک میلیارد درخواست جستجو، و حدود ۲۴ پتابایت داده تولید شده توسط کاربران پردازش انجام می‌دهد. نتیجه رشد سریع گوگل از بدو ثبت شدن شرکت، زنجیره‌ای از محصولات، خرید و شراکت با شرکت‌های دیگر بود. این شرکت محصولات اینترنتی سودمندی مانند خدمت ایمیل جی‌میل و شبکه‌های اجتماعی گوگل پلاس (که البته بعدا متوقف شد) را به کاربران خود پیشنهاد می‌دهد. محصولات گوگل به ابزارهای رومیزی نیز توسعه پیدا کرد، با برنامه‌هایی مانند مرورگر وب گوگل کروم، سازماندهی و ویرایشگر تصاویر پیکاسا و پیام‌رسان فوری گوگل تاک. گوگل سازنده پرکاربرترین سیستم‌عامل موبایل جهان، اندروید و سیستم‌عامل گوگل کروم نیز است.


منبع:

1401/04/07
08:16:49
5.0 / 5
803
تگهای مطلب: گوگل , خدمات , اینترنت , كسب و كار
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
از دست ندهید!