افزایش استفاده از اینترنت با توجه به افزایش پهنای باند اینترنت ثابت ایران
افزایش استفاده از اینترنت و ایجاد فرصتهای بسیار برای کسب و کارهای اینترنتی، با توجه به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات که در سه سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار دسترسی ثابت مبتنی بر فیبرنوری خواهند داشت، چه میزان خواهد بود؟
در ادامه خواهید خواند:- پهنای باند چیست؟
- کسب و کار اینترنتی چیست؟
ابتدا باید بدانیم اصلا پهنای باند چیست؟ و در ادامه به پاسخ این سئوال می پردازیم که افزایش پهنای باند اینترنت ایران چه تاثیری بر افزایش فرصتهای کسب و کارهای اینترنتی دارند؟ پس با ما در لینک بگیر دات کام (یار دائمی کسب و کار اینترنتی شما) همراه باشید.
پهنای باند چیست؟
محدوده فرکانسی که یک موج میتواند با کمترین تضعیف منتشر شود به پهنایباند (bandwidth) معروف است. پهنایباند و میزان تاخیر پهنایباند از جمله واژههای متداول در دنیای شبکههای کامپیوتری است که به میزان انتقال داده توسط یک اتصال شبکه یا یک رابط، اشاره میکند. این کلمه از رشته مهندسی برق اقتباس شده است. در این شاخه از علوم، پهنایباند نشان دهنده مجموع فاصله یا محدوده بین بالاترین و پائینترین سیگنال بر روی کانالهای مخابراتی باند است؛ که به منظور سنجش اندازه پهنایباند سیگنال از واحد هرتز استفاده میشود. پهنایباند تنها عامل تعیینکننده سرعت یک شبکه از زاویه کاربران نبوده و یکی دیگر از عناصر تاثیرگذار، «میزان تاخیر» در یک شبکهاست که میتواند برنامههای متعددی را که بر شبکه اجراء میگردند، تحت تاثیر قرار دهد. پهنایباند، ترجمه لغت به لغت اصطلاح بَندوِیت است. در بعضی جاها این اصطلاح را «عرضباند» هم ترجمه کردهاند.
کسب و کار اینترنتی چیست؟
کسب و کار الکترونیک (EB) (اینترنتی) عبارت است از کاربردی کردن کلیه سامانههای اطلاعاتی برای تقویت و کنترل فرایندهای کسب و کار. امروزه این فرایندها با استفاده از تکنولوژیهای مبتنی بر وب توسعه مییابند. کسب و کار الکترونیک تعاریف متعددی دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره میشود:
-
کسب و کار الکترونیک وسیلهای که مسیر رسیدن بنگاهها به بازار را هموار میسازد. مسیری که مشتریان در آنجا اقدام به خرید کالا و خدمات میکنند.
-
کسب و کار الکترونیک وسیلهای است که به استفادهکنندگان آن امکان رسیدن به مشتریان مؤثر و کارآمد را فراهم میسازد.
-
کسب و کار الکترونیک توانایی هدایت تجارت از طریق شبکههای الکترونیک نظیر اینترنت و شبکه جهانی است.
به گزارش لینک بگیر دات کام به نقل از شرکت مخابرات ایران عباسی شاهکوه با حضور در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، در مراسم عقد تفاهمنامه همکاری بین شرکت مخابرات ایران با شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید، به برنامه های توسعه ای دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات ثابت کشور اشاره نمود و اظهار داشت: با اجرای این برنامه ها، در سه سال آینده به ۲۰ میلیون خانوار دسترسی ثابت مبتنی بر فیبرنوری تخصیص داده می شود.
وی عنوان کرد: بخش بزرگی از تولیدات فیبرنوری و تجهیزاتی مانند مودم که باید داخلی شود، پیش از این از خارج وارد می شد و بسیار خرسندم که امروز شاهد این هستم که ما توانایی تولید و ساخت این تجهیزات را در داخل داریم. و این تفاهمنامه از نخستین هاست. ایشان تصریح کرد: با امضای این تفاهمنامه، توسعه در شبکه ارتباطات ثابت بیشتر و فشار از شبکه سیار کشور برداشته می شود و از طرفی تولید داخل هم رونق بیشتری خواهد گرفت.
در ادامه، مهندس سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: در سه سال آینده تحولات خوبی در عرصه ارتباطات درحال رخ دادن است؛ لازمه این تحول هماهنگی تمامی بازیگران صنعت ارتباطات از سیاست گذاری تا اجرا و تولید است. همه ما باید درنظر داشته باشیم که زمانی که صحبت از توسعه شبکه ارتباطات ثابت کشورمی شود، این توسعه باید در تمامی لایه های شبکه رخ دهد.
مهندس سلطانی گفتند ما باید حامی تولید کنندگان باشیم و شرکتهای دانش بنیان حمایت نماییم. مردم برای دسترسی به باند پهن و سرعت مناسب احتیاج به انواع مودم ها دارند، که شرکت ارگ جدید از سالیان گذشته این سرمایه گذاری را انجام داده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: تفاهمنامه حاضر در مورد تولید انواع مودم بویژه در شبکه ارتباطات ثابت با شرکت ارگ جدید به امضا می رسد. و این نوید را می دهد که شرکت مخابرات ایران برای اینده مشتریان خویش را راضی نگه دارد و توسعه شبکه را بر همان هدف و سیاستی که وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات دارد ؛ پیش برد.
در ادامه مراسم، تفاهمنامه همکاری درخلال شرکت مخابرات ایران و شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید با حضور مهندس صادق عباسی شاه کوه، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و مهندس میراسماعیلی، مدیرعامل شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید در محل غرفه شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام ۲۰۲۱، منقعد شد.
در این نشست مقرر شد که ۶۰۰ هزار مودم برپایه فناوری VDSL و GPON تولید و در اختیار شرکت مخابرات ایران قرار گیرد.
منبع: لینك بگیر دات كام
5.0 / 5
1166
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب افزایش استفاده از اینترنت با توجه به افزایش پهنای باند اینترنت ثابت ایران