تفاوت سئوی داخلی و سئوی خارجی


برای درک بیشتر تفاوت بین این دو، باید در سطح پایه نحوه عملکرد الگوریتم های موتورهای جستجو را درک کنید. با لینک بگیر همراه باشید.

استراتژی بهینه سازی موتور جستجو را می توانید به دو دسته تقسیم کنید: سئوی داخلی (on-page) و سئوی خارجی (off-page). هر دو برای موفقیت یک کمپین سئو بسیار مهم هستند، اما در طرف های کاملاً متفاوتی از حصار قرار دارند.
 
سئو داخلی بر روی بهینه سازی بخش هایی از وب سایت شما که تحت کنترل شما هستند تمرکز دارد، در حالی که سئو خارجی (یا خارج از صفحه  یا off-page) بر افزایش اعتبار دامنه (domain) سایت شما از طریق ایجاد محتوا و کسب بک لینک از سایر وب سایت ها تمرکز دارد. برای درک بیشتر تفاوت بین این دو، باید در سطح پایه نحوه عملکرد الگوریتم های موتورهای جستجو را درک کنید. بیایید آن را در آموزش سئوی لینک بگیر دات کام تجزیه و تحلیل کنیم.
 
دو بخش اصلی وجود دارد که موتورهای جستجو هنگام ارزیابی سایت شما در مقایسه با سایر سایت های وب به آنها نگاه می کنند.
 
  • سئوی داخلی (درون صفحه یا on-page): به چیزهایی که به سایت شما (یا صفحه شما) مربوط می شود نگاه می کند.
  • سئوی خارجی (خارج از صفحه یا off-page): به میزان اعتبار و محبوبیت سایت شما نگاه می کند.
 
به زبان ساده، اینکه سایت شما در چه کلماتی رتبه بیاورد تا حد زیادی توسط عوامل درون صفحه یا on-page تعیین می شود، در حالی که میزان رتبه شما در نتایج جستجو تا حد زیادی توسط عوامل خارج از صفحه یا off-page تعیین می شود.
 
 

سئوی داخلی چیست؟

سئوی داخلی یا درون صفحه (که همچنین به عنوان سئوی داخل سایت یا on-site هم شناخته می شود) عمل بهینه سازی بخش های مختلف وب سایت شما است که بر رتبه بندی موتورهای جستجو تأثیر می گذارد. جایی که وب سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو ظاهر می شود توسط تعدادی از عوامل رتبه بندی از جمله: دسترسی به سایت، سرعت صفحه، محتوای بهینه شده، کلمات کلیدی، تگ های عنوان و غیره تعیین می شود. سئوی داخلی در مورد بهینه سازی مواردی است که شما بر آنها کنترل دارید و می توانید در وب سایت خود تغییر دهید.
 

چک لیست سئوی داخلی:

چگونه مطمئن می‌شوید که تاکتیک‌های سئوی درون صفحه‌تان بی‌نقص هستند؟ در اینجا یک چک لیست مفیدی برای بهینه سازی on-site ارائه می کنیم که می تواند به تنظیم استراتژی شما کمک کند.
 

تگهای عنوان

کلمات کلیدی مورد نظر خود را در تگ عنوان هر صفحه در سایت خود قرار دهید. روش های بسیاری برای نوشتن یک برچسب عنوان موثر وجود دارد.
 
  • تگهای عنوان خود را به 55 تا 60 کاراکتر (از جمله فاصله) محدود کنید.
  • کلیدواژه را به ابتدای عنوان نزدیکتر کنید (البته درصورتیکه طبیعی به نظر برسد)
  • عنوان را پر از کلمات کلیدی خود نکنید
  • نام تجاری را در انتهای تگ عنوان، با جداکننده ی نوار عمودی (|) درج کنید.
 

عناوین (هدینگ ها)

عناوین معمولاً بزرگترین کلمات در صفحه هستند و به همین دلیل موتورهای جستجو به آنها وزن بیشتری نسبت به باقی مطالب صفحه شما می دهند. این ایده خوبی است که کلمات کلیدی مورد نظر خود را در عنوان های هر صفحه وب قرار دهید، اما مطمئن شوید که محتوای عالی صفحه خود را به طور دقیق منعکس می کنید. تگهای عنوان می توانند از h1 تا h6 (بترتیب h1 عنوان اصلی ، h2 زیرعنوان اول و الی آخر) در صفحه وجود داشته باشند، اما توصیه به استفاده ی حداقل h1 و h2 در صفحات هست. مطمئن شوید که تگ H1 شما به یکی در هر صفحه محدود می شود، تمام هدینگ های دیگر H2 یا H3 و... هستند
 

ساختار URL

در صورت امکان کلمات کلیدی را در URL های خود قرار دهید. با این حال، همه URL های فعلی خود را تغییر ندهید تا کلمات کلیدی در آنها وجود داشته باشد.
 

متن جایگزین برای تصاویر

هر سیستم مدیریت محتوا باید به شما امکان دهد چیزی به نام متن جایگزین را به تمام تصاویر وب سایت خود اضافه کنید. این همان تگ alt برای تگهای تصویر img در صفحات شماست.
 
 

صفحات با بارگذاری سریع یا سرعت بارگذاری صفحه

گوگل می‌خواهد به کاربرانش کمک کند تا آنچه را که به دنبال آن هستند در سریع‌ترین زمان ممکن پیدا کنند تا بهترین تجربه کاربری را ارائه دهند. بنابراین، بهینه سازی صفحات برای بارگذاری سریعتر به سایت شما کمک می کند تا در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد.
 

سازگاری با موبایل

در سال های اخیر، گوگل سرعت بارگذاری صفحه موبایل را به عنوان معیار اصلی رتبه بندی در اولویت قرار داده است.
 

محتوای صفحه

محتوای صفحات شما باید برای افراد مفید باشد. اگر آنها برای یافتن صفحه شما چیزی خیلی خاص را جستجو می کنند، باید بتوانند آنچه را که به دنبالش هستند پیدا کنند. باید به راحتی خوانده شود و برای کاربر نهایی ارزش ارائه کند. گوگل راه های مختلفی برای سنجش مفید بودن محتوای شما دارد.
 

لینک داخلی

لینک داخلی به صفحات دیگر در وب سایت شما برای بازدیدکنندگان مفید است و همچنین برای موتورهای جستجو مفید است. 
 

نشانه گذاری Schema

افزودن داده های ساختاریافته به گوگل کمک می کند تا محتوای یک صفحه را بهتر درک کند. گوگل همچنین از انواع خاصی از داده های ساختاریافته برای نمایش "نتایج غنی" در SERP ها استفاده می کند. این نتایج غنی اغلب در بالای SERP یا نزدیک به آن ظاهر می‌شوند و عموماً نرخ کلیک بالاتری نسبت به فهرست‌های ارگانیک معمولی دارند.
 

تگهای شبکه های اجتماعی

اشتراک گذاری محتوای شما در شبکه های اجتماعی به گوگل می گوید که افراد محتوای شما را مرتبط، مفید و معتبر می دانند.
 

Core Web Vitals

تجربه کاربری کلید موفقیت طولانی مدت یک وب سایت است. در بهار 2020، گوگل Core Web Vitals را معرفی کرد، مجموعه‌ای از سیگنال‌های رایج که آن‌ها را برای تجربه‌های وب همه کاربران «بسیار حیاتی» می‌دانند.
 

تجربه صفحه

گوگل در حال کار بر روی سیگنال رتبه بندی جدیدی است (احتمالاً در سال 2021 منتشر خواهد شد) که وب سایت هایی با تجربیات کاربری مثبت را در اولویت قرار می دهد.
 
 

سئو خارجی چیست؟

سئوی خارجی یا سئوی خارج از صفحه بر افزایش اعتبار دامنه شما از طریق دریافت لینک از وب سایت های دیگر تمرکز می کند. 
این یک تشبیه خوب برای نحوه عملکرد سئوی خارجی این است: فرض وان حمامی با اردک‌های لاستیکی در آن دارید (اردک‌ها صفحات شما هستند)، و شروع به پر کردن وان با آب (لینک‌ها) می‌کنید، همه اردک‌های شما به سمت بالا می‌روند.
اینگونه است که سایتی مانند ویکی پدیا تقریباً برای هر چیزی که در زمین است رتبه بندی می کند. آنقدر آب در وان حمام خود دارد که اگر اردک لاستیکی دیگری را در آن بیندازید، بدون هیچ تلاش دیگری به سمت بالا شناور می شود.
 

نحوه بهینه سازی سئوی خارجی

عوامل مختلفی بر رتبه سئوی خارجی شما تأثیر می گذارد. در حالی که هرکدام با استراتژی‌های متفاوتی مقابله می‌کنند، هدف کلی ایجاد اعتماد و شهرت وب‌سایت شما از بیرون را دارند.
 
  • لینک های ورودی
  • بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی
  • وبلاگ نویسی مهمان و پست مهمان
  • نام تجاری نامرتبط
  • اینفلوئنسر مارکتینگ
 
بی تردید بزرگترین فاکتور سئوی خارجی، تعداد و کیفیت بک لینک ها به وب سایت شما است. چند نمونه از روش هایی که می توانید به وب سایت خود بکلینک ایجاد کنید عبارتند از:
 
  • ایجاد محتوای عالی که مردم می خواهند به آن لینک دهند زیرا ارزشمند است.
  • رسانه های اجتماعی محتوای شما را به اشتراک می گذارند که در نهایت پیوند ایجاد می کنند.
  • ایمیل‌هایی را به افراد تأثیرگذار در صنعت خود ارسال کنید که در نهایت به شما پیوند می‌دهند.
  • وبلاگ نویسی مهمان در سایت های مرتبط با شما. این پست های مهمان پیوندهایی به سایت شما خواهند داشت.
  • و راحت ترین روش: خرید بک لینک از سایتهای معتبر. فقط باید در این روش دقت داشته باشید که در صورت خرید بکلینک ، آنها را تمدید کنید که منجر به حذف نشود و اعتبار سایت شما افت نکند. 
 
1400/09/12
13:13:04
5.0 / 5
1337
تگهای مطلب: آموزش سئو , سئو , خرید بك لینك , بك لینك
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد مطلب
نظر شما در مورد مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
از دست ندهید!